Предколедното вдъхновение

С наближаването на най-светлия, топъл и уютен празник – Коледа, е време и за нашия предколеден бюлетин.

Сезонът на подаръците, мандаринките, пухените завивки и прегръдки, докосващи душата ни, топлото мляко, парченце черен шоколад, пукащия огън и снега до коленете, малиновото вино, топлината, уюта, коледните филмчета… (спираме дотук),

е официално на път, което значи, че е време да преговорим дали успяхме да купим подаръци за всички послушни деца от списъка ни. ??

Забравили сме някого? No panic allowed – има толкова идеи, които могат да зарадват и най-кокетния. Aко все пак държим да подарим “нещо по-специално” на най-любимия си човек във Вселената или просто да поглезим себе си, нека продължим да четем.. ☁️

Тази година самите ние влизаме в ролята на добрия старец. По този начин ще покажем на близките си колко добре ги познаваме и колко много ни е грижа за тях. Не се нуждаем от чужди списъци с желания и идеи, за да изберем запомнящ се подарък за човека, най-близък до сърцето ни или за самите нас – необходимо ни е само мъничко вдъхновение. ????

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики и техните коледни колекции


1. Bloomingville

Това прекрасно време от годината е магическо и радостно за всички, с всичко, което носи. Коледа е свързана с даването и любовта – да оценяваме това, което е точно пред нас и да прекарваме време с любимите си хора.

Да разгледаме двете красиви дизайнерски линии на Bloomingville-Nordic и Cozy, както и колекция от уникални и носталгични стилове за декориране на дома за Коледа. 

2. Ferm LIVING

Коледната сутрин не е същата без годишните семейни традиции. В колекцията на Ferm LIVING, ще открием коледни украшения както за нашата елха, така и аксесоари за дома и трапезарията, красиви свещи, чорапки, лампички и още много.

3. MENU Space – Candle Holders

Съвременни свещници, характеризиращи се със своята геометрична форма, същевременно източник на уютна светлина от свещи и скулптурно допълнение към пространството.

4. Skagerak – Stella Christmas Tree Base

Осемлъчева звезда стои в основата на дървото, отразявайки красивия заострен модел по целия път около позлатения цилиндър. Цилиндъра може да се напълни с вода, за да не изсъхне нашето дръвче, а малките винтове гарантират, че то ще стои изправено през цялата Коледа.

5. Affari of Sweden

Прекрасни коледни аксесоари за нашата трапезна маса. Истинско удоволствие да украсим и внесем коледния дух у дома.

6. Lovely Linen

Ленените продукти на Lovely Linen, са не само невероятно красиви, но и изненадващо лесни за поддръжка. В повечето случаи, просто трябва да изперем нашето Lovely Linen на максимални 60 градуса. Невероятно коледно изкушение, с което да зарадваме най-любимите си хора.

7. Tine K Home

Да украсим домовете си с техните ръчно изработени коледни орнаменти. ? Предлагат се в няколко варианта и цвята, и са красиви за стилизиране заедно. ✨

Какво още ни очаква в коледната колекция на Tine K Home? – коледни свещи, панделки, хартия, украса за трапезната ни вечеря. 

8. Broste Copenhagen

“Обичаме как старите коледни чорапчета, сантименталните сцени на Рождество Христово и любимите ни семейни орнаменти могат да блестят още по-ярко, когато са комбинирани с нашите искрящи снежинки, малки птички, гирлянди от камбанки на бонбони и нашите уютни, цветни сервизи за маса.”

– Послание от екипът на Broste Copenhagen

9. Klippan, създадена през 1879 г.

Какво по-хубаво от пухкаво одеалце за подарък? Възглавнички, покривки за маса, декорация за дома, и разбира се, отделна колекция за най-малките членове на семейството, ни очакват в Klippan. 

10. Ekta Living

Да добавим личен щрих към новата коледна колекция на ЕКТА:
,,Christmas Sticks“ – серия от коледни декорации, които насърчават креативността и ни канят да проектираме съвместно свой собствен EKTA дизайн.

,,Christmas Sticks”, е изградена върху концепцията „проектирай сам“, за персонализиране на коледната украса, но с гаранция, че дизайнът остава естетичен и може да издържи много години – точно както всички продукти на ЕКТА.


#Снимка с послание..

#ОсиновиНеКупувай

В този брой на нашия бюлетин, избрахме да споделим #СнимкаСПослание

Екипът на Sofia Design District спаси от улицата тази малка шепичка любов.

В продължение на две седмици, Никол (на снимката), бе част от нашия екип – обгрижвана, обезпаразитена, нагушкана от всички колеги, щастлива, спокойна и все толкова игрива.

Щастливи сме да споделим, че Николче вече има своето семейство. 

Признаваме си – тоолкова ще ни липсва това бубулече!

Благословени сме, че ни избра, Никол!

Бъди щастлива при новите си мама и тате! ?

С обич,
Екипът на Sofia Design District

Призив към всички наши читатели: Да бъдем по-добри към животинките, те са любов!

Ако Ви е харесала темата, моля споделете