Новости през февруари в Art Gres & Sofia Design District

В този брой на нашия седмичен бюлетин ще ви запознаем с нови продукти в нашите шоуруми


1. Noti – DAAZ Sofa

Меки линии, безкрайни комбинации и максимален комфорт. Дизайнерът Piotr Kuchciński проектира модулния диван DAAZ като по-смела, по-небрежна версия на емблематичния диван Chesterfield.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

1.2 Armchair Ronin  + ottoman

Piotr Kuchciński е съчетал точно студената и сурова геометрия на седалката с невидима визия за комфорт и уют. За допълнително подобряване на комфорта ни, креслото се доставя с поставка за крака и подпорна ролкова облегалка за глава с тежест, която служи като регулируема облегалка.

И двете могат да бъдат завършени по напълно различен начин, създавайки комбинация от цветове и текстури, която предлага безброй възможности за конфигурация.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

1.3 Banffy

Banffy е табуретка, отличаваща се със своята закачлива форма и разнообразие от цветови нюанси. Вдъхновено от детска играчка, тя е направена от дискове с различни размери, подредени един върху друг.

Основното предимство на табуретката е нейната основа, която позволява на Banffy да следва позицията ни чрез лек наклон, като по този начин увеличава обхвата на движение (максимален наклон: 12 градуса). По този начин Banffy ни прави по-бдителни, фокусирани и концентрирани.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

1.4 Serif Table 80 см.

Структурата на малките масички в колекцията Serif е непринудено поемане на каноните на класическата архитектура. В микромащаб неговите ключови елементи – основа, колони, покрив, се отразяват в елементите на масите – основа, крака, плот. Но степента на симетрия не е точно класическа, пропорциите са по-масивни и формите са по-изчистени.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

2. Andreu World – Nuez Lounge

Кресло с висока облегалка с био термополимер и алуминиева въртяща се основа с 4 звезди със самовръщане и покритие от полиран алуминий. Тапицирана възглавница на седалката. Допълнителните опции включват: механизъм за накланяне.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

2.1 Forest Club Sofa

Кресло с тапицирана седалка и облегалка и дървена рамка, с вътрешност от дъб и екстериор от орех. Кантовете по ръбовете се предлагат в същия цвят като тапицерията или в бяло, черно, пясъчно или кафяво.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

2.2 Side table Alla

Универсално скулптурно произведение. Може да служи като декоративен предмет, масичка или дори табуретка.

Изработен от екологично чист шперплат и комбиниран с традиционни „клаветни“ съединения, той предлага кръгъл дизайн, който е лесен за ремонт и използване. С различни размери и елегантна конструкция от дъбов шперплат, Alla внася оригиналност във всяко пространство.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

2.3 Oru table 100 см.

Oru Table, със своята голяма формална красота и в която са изразени традицията на майсторството и деликатността на детайлите с меки, заоблени и изящно изработени геометрии.

Видео Oru table и Oru Chair SO2271 & Oru chairs SO2270, които представяме в следващите редове

Кадрите са заснети в District 2

2.4 Oru Chair SI2270

Силно повлияна от дизайна на 70-те години и вдъхновена от определено японско усещане. Смел дизайн с впечатляваща архитектура на трите крака. Идеален за жилищни, ресторантски и хотелски помещения.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

2.5 Oru Chair SO2271

Стол с тапицирана седалка или тапицирани седалка и облегалка и структура от масивно ясеново дърво.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

3. Vectis – нови финиши

Минималистични форми и цветове. Ключовете и контактите на Vectis се произвеждат от нулата, затова екипът на Vectis може да се погрижи за качеството на всеки етап от производството.

Видео

Кадрите са заснети в District 2

4. Iris Ceramica – THÉKĒ Trame Decori

Тъканите текстури на килимите са идеални за създаване на изящни повърхности с перфектната комбинация от визуална плавност и тактилна финес.

Контрапункт от нюанси и консистенции, които отекват през интериорите, усилвайки красотата им.

Видео

Кадрите са заснети в District 1

4.1 Iris Ceramica – THÉKĒ Pietre

Thékē е колекция от изящни вдъхновения, изследващи експресивния и комбиниран потенциал на селекция от материални ефекти.

От тъканите на великолепни килими чрез многостранните форми на различни видове камък, блясъка на металите и майсторската изработка на инкрустираното дърво, до фините нюанси на стенописите с темпера, всеки вход е началото на въображаемо пътуване, сублимирано в повърхности, изпълнени с оригинални детайли.

Керамични творения висша мода за интериори на дрехи с уникални, постоянно изключителни емоции.


Ако Ви е харесала темата, моля споделете