Яхта Alteya

Луксозна чартърна яхта ALTEYA е превъзходен катамаран с огромно пространство на палубата и изключително пространство над двата ѝ корпуса, обслужващи до осем гости в абсолютен комфорт, докато тя обикаля гръцките острови и Средиземно море. Декорът е шикозен и съвременен, включително най-новата AV развлекателна система и Wi-Fi в цялата яхта.

Столове Seax

Столове ARMCHAIR от колекцията SEAX на германската фабрика Dedon. Изискани и устойчиви за разнообразни дейности на открито.

Столове Filly

Резултатът от положителна среща между леки геометрични плоскости с тънка и линейна основа, колекцията Filly е доказателство за дизайн, посветен на естетическо съвършенство и функционалност. Столовете Filly са дело на Bartoli Design за фабриката Bonaldo.

Шезлонг Moon

Шезлонгът Moon на Тalenti може да се накланя и има колела. Опростеността на линиите подчертава естественото тиково дърво в конструкцията, което се откроява като рамка от черния текстил на седалката.

Фитнес уреди Nohrd

Фитнес уредите Nohrd се отличават с естетическа красота и се вписват във всеки интериор. Велоергометър NOHRD Bike предефинира карането у дома. Той e проектиран както за производителност, така и да впечатлява. TriaTrainer е компактен многофункционален уред с елегантен, минималистичен дизайн и с функции 3 в 1, позволяващи широка гама от упражнения.

Всички проекти