FD

Модерен дом в който се сливат изисканост и функционалност. Всяка стая е изградена с внимание към детайла, съчетавайки елегантни форми с функционални решения. Този интериорен проект е съчетание от съвременен стил, луксозни материали и топлина, които правят дома уютен и изпълнен с хармония.

Всекидневна

Диванът Pixel се характеризира със серия от елементи, които могат да се комбинират свободно с помощта на ексклузивен конектор, произведен от Saba Italia. Дизанерът е Sergio Bicego.

Лампите Slim са колекция от висящи лампи, проектирани от Jordi Vilardell за бранда Vibia от Барселона. Лампата Slim е изискана и тънка, излъчваща приятно акцентно осветление.

Лежанка

Фотьойл или лежанка според желанията и нуждите Ви, Kangura се адаптира към изискванията на тялото: седнало, отпуснато, легнало. Един прост жест го трансформира в желаната седалка чрез механизъм, патентован от италианския бранд Mussi. Kangura е с модерен и завладяващ силует, който може да бъде завършен с голямо разнообразни покрития.

Кухня

Капки роса, искрящи върху тънък стрък трева, разкриват елементарната красота на природата, която продължава да ни очарова. Лампите от колекцията Dew Drops на бранда BOMMA ще ви изненадат с разнообразни възможности за монтаж и възможност за създаване на уникални композиции в пространството.

Столовете Artika too са на марката Bonaldo. Тяхната отличителна черта е облегалката, която образува едно цяло със седалката и се отваря в горната част, създавайки впечатление за широчина и простор.

Спалня

Спалнята Pixel Box Large е изцяло затворена от меката и широка рамка на леглото. Pixel Box Large е дело на дизайнера Sergio Bicego за бранда Saba. Pixel Box Large е с напълно свалящи се калъфи.

Лампата Leda SE293 BN EXT е на италианския бранд Karman. Структура е от матов алуминий, абажура от матов бял силикон.

Стълбище

Плочки Contour Beige от фабриката Porcelanosa. Стенни бежови керамични плочки с матов ефект на бетон. Размер на плочката 13 x 39 инча.

Баня

Плочките Azalai на Inalco напомнят на фин мрамор, чийто мощен интензитет придава на повърхностите изключителна елегантност. Благодарение на своите бели и оранжеви вени, разположени на черен фон, колекцията се откроява със своята грандиозна повърхност.

Шкафът Paral е част от колекция с непреходен стил и много внимателно подбрани пропорции. Това една колекция с емблематичен характер, създадена от Inbani.

Лампата MONA е творение на дизанера Lucie Koldova за бранда Brokis.

Дизайн: екипа на Fine Design

Всички проекти