Хотел Junó

Петзвездният хотел Junó е разположен в центъра на София. Изваян от прости стилизирани форми хотелът излъчва успокояваща светлина и модерен шик. Интериорът е с фокус изцяло върху комфорта и удобството на гостите, изпълнен с функционални мебели и осветление на световни италиански брандове. Неподвластен на времето, той следва контекста на местния облик и отбягва преходната естетика.

Баня

Смесителите LTZ22 са дело на италианския бранд CEADESIGN. Продукти им са разпознаваеми с изчистения си дизайн и високата си техническа производителност.

Ваната HORIZON TUB и смесителите SMOOTH 60 са дело на италианския бранд Relax Design. Колекция се характеризира с естетическа чистота и изискани детайли.

Ароматизаторите и козметиката са на CULTI Milano. Бранд съчетаващ култура и стил, създаден от Алесандро Аграти преди повече от 30 години.

Настилки Terazzo

Настилката SB 178 BIANCO CARRARA 09 е дело на бранда Agglotech. Agglotech е най-големият производител на терацо в Европа.

Фитнес

Фитнеса е оборудван с уреди на два забележителни бранда Pent и Nohrd. Това са производители на най-изисканото фитнес оборудване, те са допирната точка на лукса и фитнеса.

Естествен Декинг TEAK

Декингът Assi е на италианския бранд Labor Legno. Това е класическият елемент, който помага да усетите топлината на дървото, затоплящо се под лъчите на слънцето.

Дизайн: Вяра и Георги Кътов – I/O архитекти

Всички проекти