Kambanite House

Създаването на модерна къща с изискан интериор и обзавеждане е вълнуващо предизвикателство. За къща Камбаните са подбрани луксозни мебели с модерни форми и дизайнерски осветителни тела. Тази просторна къща с изящен интериор е съчетание на лукс и функционалност, създавайки уютно и стилно пространство близо до природата.

Бар

Лампата Leaf e oкачена лампа от орехово дърво Canaletto с естествено покритие или кожа. Лампата е изработена от италианската фабтика Giorgetti.

Бар столът Ola е част от колекцията на италианската фабрика Saba. Приветливата форма на колекцията Ola намира разнообразно приложение в зоната за хранене, предлага се в две различни височини, предназначени както за жилищна, така и за търговска употреба.

Хол

Limes New е диван, който подкрепя философския подход на Saba: „Всичко се плъзга, всичко се променя“. Limes New е покана да отидете отвъд конвенциите за предварително дефинирано пространство, демонстрирайки как то може да се превърне в нещо съвсем друго, просто като преместите облегалките.

Geo е изцяло заоблено кресло изработено от Saba. То е щедъро, без да навлиза в пространството, приветливо, без да е задушаващо, и меко, без да е неформалено. Благодарение на уникалния си дизайн Geo е обемено, но леко, като гнездо, окачено във въздуха, поддържано от малки клони.

Лампи Insight

Изискани и пленяващи лампите Insight са част от цялостна система с ниско напрежение разработена от полската фабрика Spectra Lighting.

Диван и лампи

Диванът Toby Wing е изработен от италианската фабрика Calia. Плъзгащите се облегалки и плъзгащите се рамена позволяват значително увеличаване на площта за сядане, така че да превърнат крилото Toby в истинско „дневно легло“.

Съчетанието на лампите LDC и Pyrite създава хармония за сетивата. Лампите LDC на Emmemobili се характеризират с ъгли със заострени фасети и скосени обеми. Pyrite на Bomma е златният огнеупорен камък във формата на перфектен куб, който сега със специално месингово покритие.

Всички проекти