Къща в Созопол

Къщата в близост до черноморския град Созопол с панорамна гледка към морето. Водещата идея на този проект е да се създаде лека, елегантна и ефирна атмосфера, доминирана от морската гледка и постоянно променящите се цветове на заобикалящата природа. Както интериорът, така и екстериорът са решени в нюанси на бялото, като единственият цветен щрих са произведенията на изкуството. Обзавеждането със своите пластични, абстрактни и нестандартни форми е внимателно подбрано, за да създаде цялостното усещане за художествена галерия.

Маса с лампа

Единствена по рода си, формована в непрекъсната форма без фуги, масата Link се откроява със своя чист дизайн и мека материалност. Създадена е от дизайнера Якоб Вагнер за бранда B&B Italia.

Лампата от колекцията In The Wind е изработена от екструдиран алуминий, чието усукване извън оста позволява дифузно 360° осветление. Дизайна е на Арихиро Мияке за бранда Nemo Lighting.

Вана

Ваната Bathtub Forma XL е дело на дизайнерите Лудовика и Роберто Паломба за испанският бранд Inbani. Доказателство за класата на бранда Inbani са множеството завоювани международни отличия като Reddot, Iconic, Delta, German Design и Design Plus.

Смесители

Смесителите OPS09 и GIO83 са творение на италианския бранд CEADESIGN. Колекциите на CEADESIGN са елегантни и приятни на допир, способни да комбинират технологии от най-ново поколение с внимание към дизайна, демонстрирано от сътрудничеството с италиански дизайнери и от многото спечелени награди.

Дизайн: арх. Александър Йончев, SIMPLE ARCHITECTURE

Всички проекти