MG Derm

Едно модерено пространство изпълнено с хармония и елегантност. Създаването на интериорен проект със изискан, модерен и луксозен характер изисква внимание към детайлите и използването на висококачествени материали. Този интериорен проект съчетава изчистен силует с модерни и дизайнерски елементи, създавайки стилно и завладяващо пространство.

Лампа и стена

Лампата A-Tube Nano Duo е дело на Studio Italia Design за бранда Lodes. Скъпоценни игли, окачени на тънък кабел, като вълшебни светлини, носещи се в пространството. С LED светлина в двата края на тънкото метално тяло. Лека и линейна лампа, позволява да се създават емоционални и игриви групови композиции.

Декоративна стена Tenda на италианския бранд 3dsurface. Повърхността се движи на вълни като течност, създавайки непрекъсната твърда завеса. Неравномерното развитие на гънките позволява безкрайната визия.

Мебели

Мебелите от семейството Hippo се характеризират с меки, игриви форми, които черпят вдъхновение от заоблените форми на мебелите от 70-те години. Серията е от каталога на датския бранд Norr11.

Масите Olo са дизайн на Антонио Фако за италианския бранд Mogg. Olo е семейство монолитни маси с восъчно покритие. Предлагат се в цвят слонова кост и антрацит. Те са модерни скулптури, които идеално подхождат на жилищната площ.

Плочки

Плочките Pacific са вдъхновени от загладен от морето камък, със спокойна повърхност, оформена от приливите и отливите на океана, благодарение на фините нюанси на неговите вени. Плочките са изработени от испанската фабрика Inalco.

Дизайн: Студио за интериорен дизайн Ambiance Design

Всички проекти