O House

Частната къща O House намираща се в столицата София е дело на дизайнерския колектив NiMa design създаден от арх. Николай Марио. Съчетавайки съвременни, иновативни и устойчиви дизайнерски решения, интериора на къщата създава атмосфера на изисканост и уют.

Тухли Sherwood

Използвани са тухли Sherwood на италианската фабрика S.Anselmo. Историята на фабриката започва през първите години на 20-ти век, когато семейство Де Чеки създава първата компания в района за производство на тухли, за да отговори на нарасналото им търсене.

Диван My Taos

Диванът My Taos е дизайнът, който най-добре предава идентичността на фабриката Saba. Елементът на поезия в обновения дизайн е заоблил цялостната форма, омекотявайки всички ръбове и линии. Диванът My Taos олицетворява как един отличен дизайн издържа теста на времето. Диванът е с напълно свалящи се калъфи.

Маса Cruzar

Cruzar е модерна маса с необичаен дизайн. Плотът е изработен от внимателно подбрана масивна дъбова дървесина. Дървото на горната част е рафинирано с масло, тъй като омасленото дърво запазва напълно естествен вид, както и идеално подчертава естествените зърна на дървото. Осигурява издръжлива и матова повърхност. Основата е изработена от прахово боядисан метал. Маса Cruzar е изцяло ръчна изработка, което несъмнено повишава нейния престиж.

Фитнес уреди Nohrd

Извитата бягаща пътека предлага на потребителите всички предимства на самоопределена тренировка за бягане: коланът, състоящ се от гъвкави дървени ламели и прецизна конструкция на сачмени лагери, се задвижва изключително от краката на потребителя. Безкрайно променлива от удобно ходене до пълен спринт, бегачите могат напълно да определят темпото си според личния си капацитет за бягане.

Столове и диван

Столове Sheryl от Kave Home и удобен диван от италианската фабрика Аtmosphera. Диванът е с модулна композиция, съставена от дишащи полистиренови микросфери, покрити с дишаща техническа тъкан. Тапицерията е миеща се и сменяема, по избор от каталога на Atmosphera.

Обзавеждане за баня

Плочки от колекция Iseo на фабриката INALCO. Естествените материали в чисто състояние са вдъхновение за повърхностите на Iseo. Дизайнът им напомня за наскоро добити конгломератни скали. Iseo обобщава чара и разнообразието на природата, слято с най-новия стил и тенденции.

Умивалник JEE-O flow създаден от италианския дизайнера Brian Sironi за едноименната фабрика.

Всички проекти