Sea Side House

Sea Side House е еднофамилна къща на Българското Черноморие, поместена в типичен див и скалист склон до самия морския бряг. Сградата е проектирана изцяло под нивото на улицата, а създадените организация и функционалност на пространствата, отговарят на най-високите съвременни изисквания. Основната тема за морския бряг е пренесена и в интериора на вилата.

Столове New York

Столове от колекцията New York са изтънчен елемент в обзавеждането за трапезария, те се открояват със своята елегантна структура и удобна тапицерия. Предлагат се в хромирано или боядисано покритие и напълно свалящи се калъфи. Столове са произведени от италианската фабрика Saba.

Диван My Taos

My Taos е диванът, който най-добре предава идентичността на Saba. Това е една от първите системи за дивани на Saba, през времето тя остава вярна на оригиналния си дизайн, като запазва своята грациозност, позволявайки голяма гъвкавост в композицията. Най-новото поколение материали гарантират подобрен комфорт и ергономичност. My Taos е олицетворение на това как един отличен дизайн издържа изпитанието на времето, а днес това се превръща в съществено изискване и концепция за устойчивост.

Лампи Night Birds

Вдъхновени от свободата на полета на птиците, иновативните окачени светлини Night Birds придават поетично очарование и несравнима динамика на всеки интериор. Те се отличават с уникална производствена технология, която позволява да се внесат деликатни нюанси във формата на крилата и оцветяването на стъклото. Колекцията Night Birds на Brokis включва тела с различни позиции на крилата, изобразяващи различните фази на полета на птиците.

Кресло и масичка

Благодарение на уникалния си дизайн заобленото кресло Geo на Saba е едновременно обемно и леко. Всеки детайл е внимателно изследван, за да даде живот на специален обект, в който обемната седалката и много лекият обем на краката намират уникална хармония заедно.

Масичката Lato на &Tradition е поразителна, графична и поетична, нейната чистота на формата е доказателство, че простото е изискано.

Всички проекти