Пролетно вдъхновение – саксии и кашпи за нашите растения

В този брой на нашия седмичен бюлетин ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на саксии и кашпи за растения


1. Audo Copenhagen

Audo Copenhagen отразява както вековна датска дизайнерска традиция, така и модерен, глобален поглед, който непрекъснато се разширява и развива.

Част от продуктите на Audo Copenhagen


2. HKliving

В основата си HKliving създава достъпни колекции с продукти, вдъхновени от традиционните и използваеми дизайни, като същевременно зачита своята история, но винаги придава модерен вид и усещане.


3. ferm LIVING

Всеки продукт на ferm LIVING е изработен от квалифицирани и всеотдайни занаятчии, с които ferm работят в тясно сътрудничество и партньорство.

Част от продуктите на ferm LIVING


4. House Doctor

Независимо дали на закрито или на открито, растенията придават живот и красота на нашите жилищни пространства. Но за да може едно растение наистина да процъфтява и да изглежда възможно най-красиво, е необходимо внимателно подбрано растение.

House Doctor предлагат богат избор от кашпи и саксии, които са чудесни за растения с различни размери, външен вид и цветове.


5. Kave Home

Kave Home предлагат различни модели и стилове на кашпи, за да създадем истинска природа у дома.

Не забравяйте, че шоурума на Kave Home ви очаква на бул. Витоша 105, гр. София.

Част от продуктите на Kave Home


6. Euro3plast

За Euro3plast устойчивостта означава да работят разумно, за да бъдат съвместими с околната среда и променящите се условия.

Още през 2010 г. Euro3plast почустваха тази голяма отговорност, произвеждайки първата си линия биоразградими саксии, която беше продължена през 2019 г. с раждането на Greener – линия саксии, изработени от напълно рециклирана пластмаса.


7. Hübsch

Hübsch съчетава игрив подход към комбинациите от материали и цветове с ясно усещане за естетика.


8. De Eekhoorn – модел Panoply Vase Clay Black

Изцяло ръчно изработена ваза от глина. Невероятна по размер, покритие и текстура.


9. Newgarden

Всички продукти на Newgarden са изработени от полиетилен, така че са леки и много устойчиви на екстремни температури.

Те също така са защитени от UV лъчи, което прави живота на продукта изключително дълъг.

Част от продуктите на Newgarden


10. Over Capi Europe

Capi Europe проектира и произвежда кашпи за закрито и открито. Част от тяхното производство се извършва напълно CO2 неутрално в собствена им фабрика в Тилбург, Холандия.


11. MENU – модел Hydrous Plant Mister

Идеален за епифитни стайни растения като орхидеи, сукуленти и тропически растения, които поемат влага през листата си, Hydrous Plant Mister произвежда деликатна влага от вода, за да увеличи влажността и да помогне за премахване на праха от листата.


12. Domani

Основана в Белгия през 1992 г., Domani е производител на висококачествена керамика. Компанията се определя от фокус върху експертното майсторство и естествените материали.

Част от продуктите на Domani


13. Paolelli Garden

През 1950 г. семейство Paolelli започва да си сътрудничи с някои опитни майстори в създаването на ръчно моделирани художествени градински артефакти.

След различни еволюции в корпоративната сфера, Paolelli Garden srl се създава през 2005 г., която се представя на пазара с марката и с продуктите от традиционната линия Italgarden, поддържайки непроменени нивата на стойност и качество, които винаги са били известни и ценени от всички по целия свят.

Част от продуктите на Paolelli Garden


14. MY YOUR

MY YOUR е история, семейство и италианска дизайнерска компания. Тя представя своята нова и консолидирана идентичност като производител на обзавеждане и аксесоари, които помагат за създаването на пространства със силна индивидуалност, без никога да пренебрегват елегантността на формата и превъзходството на качеството.


15. Bolia

Bolia обичат да творят красиви и успокояващи пространства, използвайки ръчно изработени интерпретации на скандинавски дизайни, които са изцяло съобразени с нас и издържат с години.

Част от продуктите на Bolia


16. Jardinico

Всеки съд е изработен от естествени материали, комбинирани с FRP. Всички дизайни и форми предлагат завършек на всеки вътрешен двор.


17. Serax

Serax е белгийски дизайнерски бранд, активен повече от 30 години и все още управляван с ентусиазиран семеен дух.

Днес, Serax работи с вдъхновяващи дизайнери от цял свят. Ann Demeulemeester, Vincent Van Duysen, Paola Navone и Piet Boon са само няколко имена от славния списък.

Част от продуктите на Serax


18. Plust

Създадена през 1974 г. в Италия с процъфтяващ дизайн, креативност и иновации. Семейство, обединено около компанията, страстта, която от самото начало съчетава идеи, усилия и ражда страхотни продукти.


19. Slide Design

Благодарение на новия дух и екипа от млади хора, които работят, SLIDE се превърна в обичана компания за външно обзавеждане.

Архитекти и интериорни дизайнери от цял свят, се влюбиха в новите идеи, форми, материали и тактилни текстури.


20. Vondom

Мебели Vanguard In & Out, направени със страст. Проектиран от и за динамични хора, новатори, които се наслаждават на модата и тенденциите и изискват най-доброто качество във всичко около тях.


21. Atelier Vierkant

Atelier Vierkant е белгийска компания, специализирана в производството на високопрофилна ръчно изработена керамика.

Основателите на Atelier Vierkant работят безкрайно в ателието си, ръцете им са потопени в глина. Именно тук се раждат всичките им творения, предопределени да завладеят света и неговите най-красиви места.

Част от продуктите на Atelier Vierkant


22. GUADARTE

GUADARTE е създаден през 1980 г. в Севиля, благодарение на D. Manuel Muñoz Medina – неин основател и настоящ президент на компанията.

Започвайки с производството на ръчно изработени керамични предмети, гамата му се разраства оттогава: мебели, ковано желязо, осветление, тапицерия, картини, мозайки, стъкло…

Тази еволюция постави Guadarte като една от най-известните испански компании в областта на високите технологии.


23. Parallarès x Menu

Изработен ексклузивно за MENU от испанските производители на инструменти Pallarés, вековен производител на ножове и инструменти с най-високо качество.

Тази колекция от градински инструменти от пет части, прави работата в градината лека и елегантна.


Ако Ви е харесала темата, моля споделете