Детска стая и обзавеждане

Децата са щастие. Без значение на каква възраст са, спалнята на детето играе важна роля за неговото/нейното въображение, независимост, креативност, капризи и фантазии. 

Това говори много за техните харесвания, нехаресвания, личност и начин на живот. Различните етапи в живота на детето предполагат постоянна промяна в декора и външния вид на пространството. От изключително значение е децата да подрастват в спокойна, уютна и функционална за тях среда.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на детско обзавеждане


1. Бранд – Notte Fatata

„Където мечтите на децата се превръщат в реалност.“

и така, всичко започва във Флоренция през далечната 1941 г…

Магията е сътворена в малка работилница, основана от Firmino Savio в Олтрарно, Флоренция. Мястото, където са работили най-великите занаятчии от Ренесанса насам. 

Firmino за първи път изработи осветление, оформяйки полилеи и осветителни тела. След това дойде отражението с изящните ръчно резбовани огледала на компанията, украсени със златни листа и полускъпоценни камъни. Тези завладяващи произведения пренасят престижа на компанията извън границите на Италия.

Вълшебната галерия

2. Бранд – Ferretti e Ferretti, Happy Night collection

Цяла гама от продукти в колекцията Happy Night винаги е предоставяла възможността за създаване на безкраен брой оформления на обзавеждането, като се използва широка гама от вградени елементи с много различни стандартни решения.

3. Бранд – Altamoda Italia

Всяко дете би искало да се пренесе в света на приказките. С Altamoda Italia имаме възможността да сбъднем тази детска мечта, като подредим приказна стая за нашето мъниче, придружена от весели плюшени мечета.

4. Бранд – Caramella

Първата и същевременно най-важна мебел за нашите деца – не само красива, но най-вече безопасна и функционална. Caramella залагат на бели или цветни продукти, така че да създават спокойна атмосфера за най-малките си клиенти.

Част от колекцията на Carmella:

Mobile wicker bassinet with baby pink skirt

Decorative blue giraffe

Floor lamp Modern Classic with decorative leg

Decorative hot-air balloon Golden Chic

Blue quilted moses’ basket

Anthracite armchair with an emblem

Dream Bed baby pink

Blue mini chaise longue

Two door wardrobe-romantic line

Dream Bed baby pink

Upholstered cradle baby blue

Baby gym grey

5. Бранд – Dolfi

Отличителният белег, който представя Dolfi най-добре от гледна точка на производството, е възможността да персонализират почти цялото си производство по отношение на размер, цвят и довършителни работи и дори възможността да създават персонализирани тъкани, използвайки собствените чертежи на клиентите си.

Част от колекцията на Dolfi:

Leonard

Sissy

Achille

Alice

Romeo

Molly

Wendy

Zoe

Vicky

6. Колекция лампи: Бранд – Brokis, Memory collection

Колекцията Memory събужда въображението и връща към безгрижното детство. Вариантите за стена и таван в различни размери, широката гама от цветови опции и селекция от покрития, придават на това осветление голяма степен на гъвкавост. 

Илюзията за надути балони е безупречна чак до висящата връв, която служи за включване и изключване на светлината. Това е красотата в нейната най-проста и убедителна форма.

Memory се състои от таванни и стенни версии в три размера. Има и комплекти, които позволяват комбиниране на множество светлини върху един таван. Вече са налични нови цветове и форми в чест на десетгодишния юбилей на колекцията.

7. Бранд – Estiluz, balloon collection

Плафон, осигуряващ директна и непряка светлина. Сенникът е изработен от сатиниран полупрозрачен полиетилен.

Идеален за детска спалня, ресторант и стая за игри. Сянката от полупрозрачен сатиниран полиетилен осигурява равномерна светеща светлина.

8. Колекция тапети: Бранд – Little Hands

Добре дошли в света на Little Hands, изпълнен с магически герои и невероятни пейзажи. Техните специално изработени тапети за най-малките, ще паснат идеално на стените във всяка детска стая. Да превърнем всяка стая в мечтано, въображаемо място.

9. Други: Бранд – Ferm LIVING

Във ferm LIVING вярват, че личното пространство на децата у дома създава среда, която насърчава играта, ученето и добрия нощен сън. Ето защо ще открием обзавеждане за най-малките членове от семейството и интериорен дизайн за детски стаи, които създават пространство за игра и учене, но също така спокойствие и почивка.

10. Бранд – Kave Home, Baby at Home collection

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 52_48.webp

Бебетата също се нуждаят от собствено уникално проектирано пространство у дома. Това ще бъде тяхното второ най-любимо място след майчината прегръдка.

✉️Послепис 2: Не забравяйте, че шоурумът на Kave Home ви очаква на бул. Витоша 105, гр. София с много дизайн вдъхновения. Нашите специализирани консултанти ще ви помогнат и напътстват в избора на съвършеното за вас обзавеждане. ✨

11. Бранд – Bloomingville, Children’s Room collection

Да поглезим малчуганите у дома със сладки и меки играчки, най-добрата кухня за игра с дървени играчки и детски мебели за детската стая – всичко това откриваме в модерния скандинавски дизайн от Bloomingville MINI.

С мебели, играчки и аксесоари от Bloomingville, имаме възможността да създадем съвършеното детско пространство, което пасва точно на нашите деца, независимо дали трябва да декорираме стая за момчета или стая за момичета.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете