Готови за училище, готови и за офис пространство

Символично с предстоящото събитие за по-малките, а именно – започването на новата учебна година, сме ви подготвили голяма част интересни ученически пособия за нашите деца. 

От друга страна – независимо дали работата ни включва дробене на числа или хвърляне на боя върху платно, нашият офис изисква място за дълбок размисъл, както и творчество, и вдъхновение. Важно е той да допълва нашето мислене, което ни позволява да бъдем най-добрата версия на себе си.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на продукти за офис пространство за нас/учебна стая и принадлежности за по-малките


1. Kave Home – Back to school колекция

Kave Home ни подготвят за този толкова специален момент, а именно новата учебна година с нови артикули и принадлежности за нашите деца.

✉️Послепис: Не забравяйте, че шоурумът на Kave Home ви очаква на бул. Витоша 105, гр. София с много дизайн вдъхновения. Нашите специализирани консултанти ще ви помогнат и напътстват в избора на съвършеното за вас обзавеждане. ✨

Част от колекцията на Kave Home

Plate M with face 1 Feast

Breakfast Set 12 piece

Dinner Set 12 pieces

Plate M with face 1 Feast

Breakfast Set 12 piece

Dinner Set 12 pieces

2. ferm LIVING – The Office колекция

Най-голямата амбиция на ferm LIVING е и винаги ще бъде да вдъхновяват хората да създават пространство, което ги кара да се чувстват комфортно и им позволява да бъдат себе си в собствения си дом.

Част от колекцията на ferm LIVING

Klint Pencil Holder

Ruuvi Lamp

Sill Cupboard – Low

Pylo Table

Ruuvi Lamp

Rico Chair

3. Zuiver – колекция Desks

Допълнителна мотивация за подхранване на производителността и креативността е модерно бюро, което отговаря на нуждите на нашия дом и офис. 

Голямо и малко, офис бюро или само плот? В Zuiver имаме възможността да допълним комплекта с техните специално проектирани офис столове и лампи, за да създадем идеалния домашен офис или съвършената учебна стая за нашите деца.

3.1 Zuiver – Office chairs колекция

Нуждаем се от по-практичен офис стол за повече опора през деня? Нека изберем от голямо разнообразие от офис столове като: фотьойли, въртящи се столове и регулируеми столове.

4. Magis – модел 360°

Чекмедже на колела. Материал: лъскав ABS. Свързваща тръба от алуминий. Предлага се в два размера, както и в 8 различни цветови нюанса.

4.1 Magis – модел Teatro

Функционална маса. Материал: Двойка естакади от масивен бук, регулируеми на височина. Плот от закалено стъкло или MDF ламинат (едната страна черна, другата бяла) с кант от естествен бук.

5. De Eekhoorn – Desks & Kids колекция

De Eekhoorn Dutch Furniture е семеен бранд с ясна концепция: проектиране и производство на здрави, съвременни и лесни за сглобяване мебели.

6. Hübsch – Workspace колекция

Работното място или домашният офис вече е неразделна част от повечето домове. Границите между работата и дома са завинаги размити. 

В голямата селекция от прелести за нашия офис и детски, ученически принадлежности от Hübsch, ще открием страхотни канцеларски материали, преспапие и органайзери, които да поддържат ума ни остър и мислите ни организирани.

Origami Bookend Orange

Byron Bookend

Amare Tray

Attract Magnets Natural

Blok Organiser Amber

Note Letter Tray Natural

Stream Paper Weight

Studio Pen Holder Small

Collage Board Large

7. MUUTO – Accessories колекция

Muuto се корени в скандинавската традиция в дизайна, характеризираща се с трайна естетика, функционалност и майсторство.

Колекцията Accessories е сътворена, напомняйки ни, че по-малките неща имат значение: мека възглавница, удобна кука за палто, елегантно огледало, съвременна ваза, органайзер.

8. NOTI – модел Lopp

Lopp е колекция от три уникално оформени и визуално съгласувани продукта: бюро, секретарско бюро и тоалетка. Определящите характеристики на колекцията включват класически линии, лек силует, минимум структурни елементи и отлично качество.

8.1 NOTI – модел Banffy

Banffy е табуретка, която се отличава със своята закачлива форма и разнообразие от цветови нюанси. Вдъхновено от детска играчка, Banffy е изработена от дискове с различни размери, подредени един върху друг.

Основното предимство на табуретката е нейната основа, която позволява на Banffy да следва позицията на потребителя чрез лек наклон, като по този начин увеличава обхвата на движение на потребителя (максимален наклон: 12 градуса). По този начин Banffy ни прави по-бдителни, фокусирани и концентрирани.

8.2 NOTI – модел Tulli light

Tulli light е модел фотьойл, представляващ най-новото попълнение към семейството Tulli, проектирано от Tomek Rygalik (Studio Rygalik).

Tulli light – нов визуално олекотен артикул от офис мебели, който излъчва приятелска и домашна атмосфера. Перфектен избор за обзавеждане на офиси и конферентни зали и все по-популярните домашни офиси.

9. Pedrali – колекция Workspace & corporate

Офисът трябва да стане динамичен, а решенията му за обзавеждане – гъвкави, функционални и устойчиви, за да се създадат персонализирани, модулни работни пространства, които могат да бъдат пренаредени според текущите нужди.

Зали за срещи, които могат да се превърнат в отделни работни станции, неформални пространства за срещи, характеризиращи се с ниши, осигуряващи акустична и визуална поверителност. За да отговори на тези нужди, Pedrali е проектирал линия от многостранни, иновативни решения.

Част от колекцията на Pedrali

Ila

Buddyhup desk

Nym

Ypsilon connect

Ikon

Buddyhub

Log 366

Boxie

Arki desk

10. Zone Denmark – A-collection колекция

Работата от вкъщи е тук, за да остане! Да създадем практично и спестяващо място работно пространство във нашата всекидневна, кухня, детска стая, спалня или студио. 

Стартирането на A-колекцията разшири превъзходната гама на Zone Denmark с малки мебели и аксесоари за дома като библиотеки, табуретки, огледала и рафтове.

11. Bolia – The Work from Home колекция

Да създадем пространство за страхотни мисли и тихо съзерцание. Нашият трудов живот се променя и желанието да можем да обзаведем живота си точно както искаме създава нови нужди от гъвкавост и дизайни с множество функции. 

В колекцията на Bolia, фокусирана върху домашния офис имаме възможността да създадем пространство, което пасва на всеки аспект от живота ни.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете