Kave Home в България

Мили читатели, по-голямата част от вас знаят, че вече 9 месеца испанският мебелен бранд Kave Home посреща и радва своите клиенти в първия си за България шоурум, намиращ се в София, бул. Витоша 105.

D5 Studio – част от семейството на Art Gres / Sofia Design District е официалният представител на бранда за България.

Функционалността и удобството, които онлайн пазаруването ни предоставя в забързаното ежедневие, са предпочитана възможност за повечето от нас. И ето затова, онлайн магазинът на Kave Home е вече тук: https://d5studio.net

Специално за вас предоставяме възможността да се абонирате за бюлетина на Kave Home и да получите специален промокод за 10% отстъпка при първа поръчка от онлайн магазина. Промокодът може да се използва еднократно и е валиден за НЕнамалени продукти.

Абонирайки се за бюлетина на Kave Home, вие ще сте в крак с най-новите тенденции в интериорния дизайн и ще научавате ПЪРВИ за:

  • Предстоящи нови колекции и продукти
  • Промоции и разпродажби
  • Текущи кампании (Giveaway, томболи и игри, промокодове и други)
  • Новости в шоурума

Разбира се, след записването, всеки един потребител може да се отпише по всяко време от бутона „Unsubscribe“, приложен в самите бюлетини на Kave Home.

А сега е време да ви разкажем малко за бранда…


1. Kave Home

Компанията, основана от Francesc Julià на 22-годишна възраст, се превръща във водеща международна компания за дизайн, производство и дистрибуция на мебели с присъствие в повече от 80 страни. Този успех се дължи на истинската страст, с която той ръководи бизнеса си.

За да се превърне в лидер в областта на дизайна, декорацията и мебелите, екипът на Kave Home работи много усърдно. Компанията полага усилия да направи всичко съвършено и е избор номер едно за перфекционистите, които търсят уникален стил и продукти, изпреварващи тенденциите.


2. Каква е идеята на Kave Home?

Усъвършенстване на всеки детайл. Ето защо Kave Home проследява внимателно всяка стъпка от процеса на проектиране, производство и дистрибуция на всеки продукт. Това гарантира отлични и функционални дизайни, които са от възможно най-качествени и най-дълготрайни материали, но и също така са на достъпна цена.

Мисията на Kave Home е да направи революция в интериорния и мебелния свят, създавайки уникален дизайн, поставящ устойчивостта на първо място.


3. Kave Cares

Kave Home се стреми да се усъвършенства непрекъснато, знаейки че съвършенството е много трудно постижимо. Когато става дума за грижа за нашата планета, екипът на Kave Home работи със съзнанието, че само най-доброто е достатъчно добро.

Устойчивостта е една от основните ценности на компанията. Създавайки продукти с рециклирани и рециклируеми материали, Kave Home се съобразява с околната среда и прави най-доброто за нея и иска да бъде част от вашия дом по внимателен и отговорен начин.


Разгледайте част от шоурума


Ако Ви е харесала темата, моля споделете