Колички за сервиране – красота и необходимост в интериора

Количката за сервиране е вид по-малка количка за храна. Обикновено се използва в ресторанти, когато доставят храната до масата, на която сме настанени, в домакинствата, самолетите, влаковете, както и в хотелите. А защо не и в интериора на нашите домове?!

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на колички за сервиране


1. Cassina – модел Serving Cart

 | ПОКАНА ЗА ВЕЧЕРЯ С ДИЗАЙН.

Практична, изискана и идеална за модерен живот, количката за сервиране е изработена от масивен каналето орех или ясен. Повдигнатите периметри на рафтовете предпазват предметите от падане. Проектирана да поеме обслужване за шестима, тя включва опционална елегантна поставка за чаши от неръждаема стомана и държач за бутилки.

2. Casamania – модел Chariot

Chariot е подвижна количка за сервиране, съставена от три прости елемента, свързани заедно: колела, поднос и структура. Колелата, които обикновено са малки в обикновените колички, са увеличени до екстремни размери, превръщайки се в емблематичния елемент на проекта. Вграденият в колелата гумен профил улеснява движението им; двете поставки служат за съхранение; металната конструкция също е дръжка: с леко повдигане на количката нагоре ни се предоставя възможността да я преместим.

3. Opinion Ciatti – модел Zenzero

Количка Zenzero разполага с три стоманени поставки, които се поддържат от криволичеща структура, изработена от тънки стоманени тръби, с удобен джоб от регенерирана кожа, поставен отпред, докато дръжката и въртящите се колела правят този присъщо номадски предмет още по-лесен за преместване.

Проектиран да съхранява и транспортира безопасно бутилки, чаши и кани (или каквото ни харесва).

4. Porada – модел Spritz

Количка за сервиране от орех каналета. Снабдена с чекмедже, покрито отвътре с кожа cuoietto и дървени колела.

Острата рамка контрастира с кръглите колела, които ни осигуряват функционалността да маневрираме с количката при необходимост.

5. Giorgetti – модел Too

Елегантно и импровизирано съвършенство. Количка от масивно орехово дърво Canaletto. Горната част е от кожа, долната част може да бъде от кожа или от метал, боядисан в бронзов цвят.

6. Cattelan Italia – модел Brandy

Brandy е модерна количка за сервиране с геометричен и линеен дизайн. Две дървени табли се поддържат от елегантна стоманена рамка с минималистичен дизайн. Двете страни на големите предни колела са покрити с дърво. 

Дизайнерската количка е оборудвана с отделение за бутилки и практично отворено отделение на половин височина, като и двете съответстват на лакираното графитено покритие на стоманената конструкция. Тази количка има практичен и скромен размер; това е елегантен, но модерен аксесоар, който ще ни помогне да посрещнем гостите си у дома.

7. Pinetti – модел Magenta

Истински, неповторим италиански дизайн. Перфектният синтез между естетика и практичност. Хармонични линии, които съчетават здравия полиран метален профил с орехово дърво, кожени подове и три подвижни кутии. Тази модерна бар количка има две големи колела, които красиво завършват продукта, позволявайки движение.

8. Paolo Castelli – модел Convivier

Convivier може да се използва като мобилен бар, странична масичка или да се държи в офиса у дома, за да добави нотка стил към ежедневието.

9. Potocco – модел Butler

Butler е количка за открито, идеална за организиране, транспортиране и съхранение на храна, сервизи и други предмети.

Горната повърхност e от масивно дърво Iroko, заедно с долната и антрацитно релефната лакирана метална поставка за бутилки, която може да се сваля при необходимост. Butler е оборудван с антрацит HPL колела с гумена защита.

10. &Tradition – модел Alima

Вдъхновени от „творческия хаос“ на работата от вкъщи, Note Design Studio решават да създадат складова единица, която да помещава тяхната колекция от списания, рисунки и предмети. Резултатът беше елегантна количка с отличителен V-образен дизайн, вграден в нейната повърхност, който позволява подредените книги лесно да се съхраняват и показват.


Време за вдъхновение..

„Защото винаги има нещо за празнуване..“

Хубавото питие е момент на удоволствие, който ангажира всичките ни сетива.

На вашето внимание – Rocks, дизайн принадлежности за домашния бар.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете