И.. e време за огън на открито

Днес ще си поговорим за топлината и комфортът на външната камина. Да удължим времето си в градината през студените дни на зимата. Популярен начин да направим времето навън през по-студените месеци по-уютно и приятно, е да включим външно жилищно пространство в нашия пейзаж. Популярността на зоните за живеене на открито се увеличава всяка година и един основен компонент на най-приятните зони на открито е камина и/или огнище.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на камини


1. Planika Fires – Ethanol Fireplaces

Да създадем свой собствен дизайн на открито с външните био камини на Planika. Това уникално решение дава възможност за свободна аранжировка, съобразена с нашите нужди и идеи. Да украсим нашето външно пространство с естествен огън.

1.1. Planika Fires – Gas Fireplaces

Planika предлага модерни системи за външна газова камина. Те са на мнение, че клиентите са тези, които избират подходящата опция за доставка, тъй като техните газови продукти позволяват както LPG, така и природен газ.

2. The Flame

… и нека открием камината, която ни подхожда. Независимо дали за вътре или навън, свободно стоящи или вградени, работещи с газ, етанол, електричество или дърва – The Flame разполагат с идеалното решение, готово за нас. Да създадем уютна атмосфера с “Уау” ефект.


А сега е време и за две вдъхновяващи фабрики, производители на градински огнища. Представяме ви Moróro

Вдъхновени от страхотната бразилска архитектура, водени от ежедневната жажда за природата и истинския дизайн, най-голямата цел на Moróro е да ни омаят с многофункционални, смели и изискани концепции за външен дизайн.


Röshults – да запалим нашия вътрешен огън

Първата идея за дизайн на Röshults, е била огън и желание да отдадат почит на светлината и топлината. Röshults е символ на една концепция, един дизайн, един стил.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете