Козметика и ароматизатори

Животът се състои от много малки моменти. Те се изнизват докато сме ангажирани да правим планове, да посещаваме места, да помагаме на другите, в работа, в пътуване.. и понякога забравяме себе си.

Всички знаем колко важна е грижата за нашето тяло, понякога обаче в забързаното си ежедневие, се случва така, че грижата за нашата кожа да даде преднина на всичко останало.

От другата страна се крият нотки на уют и съвършеност – това са продуктите, които доставят сензитивно удоволствие на нас и хората около нас с уханието си, което се прокрадва от тях, а именно – ароматизираните продукти за домовете ни.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на козметика и ароматизатори


1. L:a Bruket

Естествена и органична грижа за кожата, произведена на западния бряг на Швеция, с проста философия: иновации, водени от природата.

Face care best sellers

017 Lip Balm

276 Essential cleansing oil

272 Lip Restore Kit

Body care best sellers

069 Hand & Body Wash

273 Rejuvenating hand serum

197 Foot Cream

Hair care best sellers

111 Shampoo

231 Conditioner

111 Refill Shampoo

Home care best sellers

204 Room Diffuser

255 Scented Candle

200 Pillow Mist

L:a Bruket в Париж

Красив дизайн, усет за естетика, простота, съвършеност. Магазинът в града на любовта се намира в квартал Le Marais и приветства своите посетители от 2020 година насам.

L:a Bruket в Sofia Design District

За нас е вдъхновение да работим съвместно с L:a Bruket. Малко съвършено кътче с част от продуктите на брандави очаква в District 2.


2. Meraki

Meraki е гостоприемна вселена от комфорт и здраве, която ни кани да превърнем ежедневната грижа за себе си в моменти на спокойствие. Продуктите на Meraki са проектирани и разработени в Дания – вдъхновени от скандинавската естетика и създадени с любов и уважение към съкровищницата на природата.

Te изпълват ежедневната ни грижа с нежни, подхранващи съставки, внимателно подбрани заради техните положителни качества и естествени аромати.

Нова серия грижа за косата

Нито едно домашно спа изживяване не е пълно без малко грижа за косата. Нова серия от подхранващи продукти, които придават на косата ни неутрален и здрав вид. От шампоан до серум, получаваме пълна гама, която се грижи за нашата коса и я оставя гладка и овлажнена.

Грижа за лицето

Сертифицираната органична серия за грижа за лицето Meraki, ни предлага мека и подхранваща селекция от продукти за грижа за кожата, които поддържат кожата ни да изглежда здрава и сияйна. Всеки продукт е богат на активни съставки, които почистват, подхранват и овлажняват кожата ни. 

Слънцезащита

Серията Meraki sun care ни предлага компактна селекция от продукти, които защитават и овлажняват нашата кожа. Продуктите Pure са сертифицирани от Nordic Swan Ecolabel и Asthma-Allergy Denmark.

Meraki Pure

Светът на грижата за кожата може да бъде поразителен и труден за ориентиране – особено ако желаем да избегнем вредната химия. Meraki Pure е пълна, сертифицирана органична гама за тяло, фокусирана върху органичните продукти, здравето и околната среда. Всички продукти могат да се използват безопасно от цялото семейство. 

Meraki Mini

Най-малките хора са тези, които ни дават най-големите моменти. Малки пухкави ръчички, които се плискат във ваната. Очи, които блестят от радост, докато светът разкрива своя блясък.

Meraki Mini е серия от меки, нежни и сертифицирани органични продукти за грижа за кожата на бебета и чувствителна детска кожа. Колекцията предлага надеждни продукти за нашите деца и отговорен избор за околната среда.

Опаковай с любов..

Да обгърнем не само кожата си в любов, но и подарък за любимите хора. Кутията на Meraki е просто съвършена.

Meraki в Sofia Design District

В District 1 ви посрещат част от превъзходствата на Meraki за нашето тяло, кожа и коса.


3. Culti Milano

CULTI MILANO е създаден от проницателна интуиция от еклектичния ум на Alessandro Agrati. Той инстинктивно разбра, че пространствата и предметите също могат да имат характерни аромати, че е възможно човек да се обгради с обонятелни качества в допълнение към красиви неща в приятни пространства.

Част от колекция Best Seller

DIFFUSER DECOR THÉ

CANDLE 270GR EBANO

DIFFUSER STILE MAREMINERALE

SOAP PEPE RARO

CAR SACHET MAREMINERALE

DIFFUSORE AUTOMOBILI LAMBORGHINI

Culti Milano в Sofia Design District

Невероятни нотки ексклузивни аромати ви очакват в District 4, където сетивата ни преоткриват нови висоти.


4. Zone Denmark – колекция Botanical Scents

Zone Botanical Scents са ексклузивни, меки ароматни усещания, разработени в сътрудничество с дизайнера на аромати Adam Aamann. Красиви, дискретни ароматни композиции, създадени с естествени, прецизно координирани ароматни и ободряващи нотки. 

Част от колекцията

HAND SANITIZER GEL

DISHWASHING LIQUID

HAND SOAP

Zone Denmark в Sofia Design District

Как да не обичаме колекцията „Botanical Scents“?! Та тя е чисто върховенство! С аромат на портокалови, лимонени нотки, мента, евкалипт, кедрово дърво, грейпфрут, джинджифил, лимонова мента.. 

А освен тези три идеални за кожата ни сапунени блаженства, в District 1 ви очакват и аксесоари от колекцията за баня на бранда.


5. Buster + Punch – колекция Body Wash

Да подобрим ежедневните си ритуали с колекцията за грижа за тялото Buster + Punch. Душ гелове, сапуни за ръце и лосион за ръце, всеки произведен от естествени съставки в Обединеното кралство.

Част от колекцията Body Care

BODY WASH / WILD MINT AMPLIFIER / 500ML

HAND LOTION / VETIVER REVIVAL / 500ML

HAND WASH / VETIVER REPAIR / 500ML

Ако Ви е харесала темата, моля споделете