Фабрика на седмицата – Lamelio Wall Panels

„Фабрика на седмицата“ – новата ни рубрика, на която ще се наслаждаваме взаимно.

Стенните панели незабавно добавят дълбочина, текстура и визуален интерес към всяко пространство. Независимо дали предпочитаме класически, рустик или съвременен дизайн, има стил на облицовка на стени, който ще допълни нашата естетическа визия. Да преоткрием вечната красота и гъвкавостта на стенните панели с Lamelio.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с фабрика на седмицата – Lamelio Wall Panels


1. Историята

Lamelio произвежда декорации за стени с изключително качество и дизайн повече от 30 години.

През 2021 г. те представиха иновативен продукт под формата на декоративни стенни панели. Панелите на Lamelio са идеалното решение за създаване на уникална атмосфера в интериора. Модните, минималистични дизайни в различни цветови нюанси, ще придадат нов облик на вътрешните стени.

Панелите, които Lamelio предлагат, са много лесни за монтаж и имат акустични свойства, освен това са водоустойчиви, така че могат да се използват в помещения с висока влажност.

Изработени са от 92% рециклиран полистирен, което прави този продукт напълно екологичен. Lamelio определят тенденциите в стенната декорация на европейския пазар.

Техните продукти се предлагат в 16 страни в Европа и са спечелили невероятна популярност сред клиентите.


2. Lamelio дизайн

Lamelio ни предоставя възможността да изберем любимия си модел измежду 12 модела. При тях ще открием 4 колекции панели, които се различават по форма и цветове.

2.1 Система Aqua Resist

Благодарение на усъвършенстваната технология Aqua Resist, стенните панели са 100% водоустойчиви. Имаме възможността успешно да ги използваме в бани, спа центрове и други помещения с повишена влажност.

2.2 Лесно инсталиране

Монтажът на панелите е чисто удоволствие. Всичко, което трябва да направим, е да изрежем панелите на подходящата дължина и да използваме лепилото от серията Lamelio. А екипът на Lamelio е подготвил за нас два варианта лепила за сухи и влажни пространства.

2.3 Eco-Friendly

Стенните панели Lamelio са изработени от 92% гранулат, получен в процеса на рециклиране на полистирол. Красивият дизайн на продуктите на Lamelio върви ръка за ръка с грижата за околната среда. Екипът на компанията вярва, че заедно можем да направим много за нашата планета.

2.4 Lamelio Premium Box

Екипът на Lamelio е подготвил редица маркетингови материали за техните B2B партньори. Един от тях е Lamelio Premium Box. Елегантна кутия, в която имаме възможността да открием мостри на стенни пана от най-новите колекции.

Екипът ни като официален партньор на Lamelio, получи своята Lamelio Premium Box. Специално видео ви очаква в края на бюлетина, в което разкриваме какво се крие в това съвършенство.

2.5 Lamelio – предимства

Лесни за почистване

Лесни за монтаж

Eco-Friendly

Лекота на материала

Звукоизолиращи свойства

Водоустойчиви


3. Lamelio – колекция PRIME | EDITION

Olmo collection

Стенните панели от колекцията Olmo ще се впишат перфектно в минималистичен интериор, където вечността и гъвкавостта са важни. Простата форма на ламелите идеално ще хармонизира с модерни мебели и аксесоари.

Серия Olmo перфектно подчертава експресивния характер на интериора. Колекцията се предлага както в черно, така и в два нюанса на дъб.

Vasco collection

Колекцията Vasco е най-често избирана от клиентите на Lamelio поради изключителната дебелина на отделните ленти. Vasco е проста форма, която значително улеснява вътрешното подреждане.

Стенните панели от тази серия се предлагат в три нюанса на дървото. Поради ясния триизмерен характер, те много често се монтират не само на стените, но и на тавана, което идеално очертава зоните в пространството.

Milo collection

Колекцията Milo се състои от декоративни панели с уникална подредба  – разположени последователно между тясна и широка лента, създават много интересен визуален ефект. Панелите от серията Milo са идеални за помещения, в които могат да играят основна роля.

Стенните панели ще изглеждат страхотно на свободна стена, представлявайки уникална интериорна декорация. Колекцията се предлага в златни, светли и тъмни дървесни нюанси.

Asti collection

Колекция Asti се характеризира с малка ширина на ламелите. Благодарение на финото напречно сечение на серията Asti, ще придадем на стената си изключителна лекота и модерен характер.

Колекцията се предлага в три цветови нюанса, така че панелите от тази серия могат лесно да се адаптират към интериори в топли и студени цветове.

4. Lamelio – колекция ALLURE | EDITION

Onda collection

В колекцията Onda ще открием панели, които са създадени с мисъл за финия интериорен дизайн. Уникалната им форма, наподобяваща нежни вълни, създава интересен визуален ефект и подчертава уникалния характер на пространството.

Топлите и студени тонове на панелите от колекция Onda ще ни позволят да ги аранжираме лесно във всеки интериор, независимо от стила, в който е декориран. Тяхната минималистична форма и неутрални цветови нюанси ще ги превърнат във вечна декорация за стена в дома ни.

Amber collection

Стенните панели от тази колекция се отличават с оригинална форма, която ще внесе модерен акцент в нашето пространство. Широките ламели с деликатна структура са разделени от тънка вдлъбнатина, която придава лекота и елегантност.

Колекцията Amber се състои от 4 цветови нюанса: антрацит, бежово, сиво и бяло. Благодарение на това има възможността да се адаптира към различни интериорни стилове. Цветовете на серията ще подхождат както на модерен, така и на класически интериор.

Infinity collection

Колекцията Infiniti ни предоставя възможността да открием панели с безкраен брой възможности. Те ще бъдат необичайно предложение за хора, които ценят индивидуализма и креативността в интериорния дизайн. Най-голямото предимство на панелите от колекцията Infiniti е леснотата да им се придаде индивидуален характер.

Панелите с различни форми и разстояния между ламелите се предлагат в бяло. Lamelio ни предоставят възможността да оставим паната в този цвят или да ги боядисаме в друг по собствен избор. Тази възможност означава, че всеки може да създаде своя собствена персонализирана декорация за стена, която идеално да пасне на характера и цвета на целия интериор.

5. Отворете заедно с нас Lamelio Premium Box | ВИДЕО

Кадрите са заснети в District 4


Галерия

Ако Ви е харесала темата, моля споделете