Предколедно вдъхновение

С наближаването на най- светлия, топъл и уютен празник – Коледа, е време и за нашия предколеден бюлетин.

Това прекрасно време от годината е магическо и радостно за всички, с всичко, което носи. Коледа е свързана с даването и любовта – да оценяваме това, което е точно пред нас и да прекарваме време с любимите си хора.

За втора поредна година, самите ние влизаме в ролята на добрия старец. По този начин ще покажем на близките си колко добре ги познаваме и колко много ни е грижа за тях. Не се нуждаем от чужди списъци с желания и идеи, за да изберем запомнящ се подарък за човека, най-близък до сърцето ни или за самите нас – необходимо ни е само мъничко вдъхновение. ???

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики и техните коледни колекции


1. Riva 1920

Коледният сезон е идеалната възможност да изразим малко щурост и да оставим радостта от живота да влезе в домовете ни. 

Riva 1920, благодарение на творческото вдъхновение на някои архитекти и дизайнери, преосмисля традиционния символ на Коледа: меки, завладяващи, геометрични или линейни форми извайват ароматно кедрово дърво, давайки живот на колекция, която създава перфектната коледна атмосфера.

2. Kave Home

Тази Коледа е време за уют. Да украсим нашите елхички или всеки ъгъл от дома си с уникални съвършенства, които надхвърлят коледния чар.

✉️Послепис: Не забравяйте, че шоурумът на Kave Home ви очаква на бул. Витоша 105, гр. София.

3. Carl Hansen & Son

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 59_04.gif

Да направим Коледа вълшебна и запомняща се с продуктите на Carl Hansen & Søn.

4. Bloomingville

Време е да освободим сетивата си и да надникнем в една уютна, вълшебна и атмосферна вселена, наслаждавайки се на коледната колекция за 2023 г. на Bloomingville.

5. &Tradition

Коледа е време на традиции, както и време, в което се формират ценни спомени в любящата компания на приятели и семейство. 

В &Tradition използват това време на годината, за да размишляват върху традициите, които ги вдъхновяват – да се настаним под одеяло, за да гледаме филми, да запалим свещите, които блестят от заскрежените прозорци и да се отпуснем на любимото си място с хубава книга на светлината на лампа.

6. ferm LIVING

Коледната сутрин не е същата без годишните семейни традиции. В колекцията на ferm LIVING, ще открием коледни украшения както за нашата елха, така и аксесоари за дома и трапезарията, красиви свещи, чорапки, лампички и още много.

7. MENU Space – Candle Holders

Съвременни свещници, характеризиращи се със своята геометрична форма, същевременно източник на уютна светлина от свещи и скулптурно допълнение към пространството.

8. Fritz Hansen – Stella Christmas Tree Base

Осемлъчева звезда стои в основата на дървото, отразявайки красивия заострен модел по целия път около позлатения цилиндър. Цилиндъра може да се напълни с вода, за да не изсъхне нашето дръвче, а малките винтове гарантират, че то ще стои изправено през цялата Коледа.

9. Affari of Sweden

Гама, включваща декоративни свещници в забавни форми, като елени и малки декоративни елхи.

10. Lovely Linen

Ленените продукти на Lovely Linen са не само невероятно красиви, но и изненадващо лесни за поддръжка. В повечето случаи, просто трябва да изперем нашето Lovely Linen на максимални 60 градуса. Невероятно коледно изкушение, с което да зарадваме най-любимите си хора.

11. Tine K Home

Да украсим домовете си с ръчно изработените коледни орнаменти на Tine K Home. ? Предлагат се в няколко варианта и цвята, и са красиви за стилизиране заедно. ✨

Какво още ни очаква в коледната колекция на Tine K Home? – коледни свещи, вази, свещници, панделки, хартия, украса за трапезната ни вечеря.

12. Broste Copenhagen

“Обичаме как старите коледни чорапчета, сантименталните сцени на Рождество Христово и любимите ни семейни орнаменти могат да блестят още по-ярко, когато са комбинирани с нашите искрящи снежинки, малки птички, гирлянди от камбанки на бонбони и нашите уютни, цветни сервизи за маса.”

– Послание от екипът на Broste Copenhagen

13. Klippan, създадена през 1879 г.

Какво по-хубаво от пухкаво одеалце за подарък? Klippan ни предоставят 100 % биоразградими одеалца. За разлика от синтетичните влакна, вълната е естествен и възобновяем ресурс. Когато вълната се изхвърли, тя ще се разложи и ще освободи ценни хранителни вещества обратно в земята в рамките на няколко месеца.

14. Ekta Living

Да добавим личен щрих към коледната колекция на ЕКТА:
,,Christmas Sticks“ – серия от коледни декорации, които насърчават креативността и ни канят да проектираме съвместно свой собствен EKTA дизайн.

,,Christmas Sticks”, е изградена върху концепцията „проектирай сам“, за персонализиране на коледната украса, но с гаранция, че дизайнът остава естетичен и може да издържи много години – точно както всички продукти на ЕКТА.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете