Предколедното вдъхновение

С наближаването на най-светлия, топъл и уютен празник – Коледа, е време и за нашия предколеден бюлетин.

Сезонът на подаръците, мандаринките, пухените завивки и прегръдки, докосващи душата ни, топлото мляко, парченце черен шоколад, пукащия огън и снега до коленете, малиновото вино, топлината, уюта, коледните филмчета… (спираме дотук),

е официално на път, което значи, че е време да преговорим дали успяхме да купим подаръци за всички послушни деца от списъка ни. ??

Забравили сме някого? No panic allowed – има толкова идеи, които могат да зарадват и най-кокетния. Aко все пак държим да подарим “нещо по-специално” на най-любимия си човек във Вселената или просто да поглезим себе си, нека продължим да четем.. ☁️

Тази година самите ние влизаме в ролята на добрия старец. По този начин ще покажем на близките си колко добре ги познаваме и колко много ни е грижа за тях. Не се нуждаем от чужди списъци с желания и идеи, за да изберем запомнящ се подарък за човека, най-близък до сърцето ни или за самите нас – необходимо ни е само мъничко вдъхновение. ????

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики и техните коледни колекции


1. Bloomingville

Това прекрасно време от годината е магическо и радостно за всички, с всичко, което носи. Коледа е свързана с даването и любовта – да оценяваме това, което е точно пред нас и да прекарваме време с любимите си хора.

Да разгледаме двете красиви дизайнерски линии на Bloomingville-Nordic и Cozy, както и колекция от уникални и носталгични стилове за декориране на дома за Коледа. 

Към колекция

2. Ferm LIVING

Коледната сутрин не е същата без годишните семейни традиции. В колекцията на Ferm LIVING, ще открием коледни украшения както за нашата елха, така и аксесоари за дома и трапезарията, красиви свещи, чорапки, лампички и още много.

Към колекция

3. MENU Space – Candle Holders

Съвременни свещници, характеризиращи се със своята геометрична форма, същевременно източник на уютна светлина от свещи и скулптурно допълнение към пространството.

Към колекция

4. Skagerak – Stella Christmas Tree Base

Осемлъчева звезда стои в основата на дървото, отразявайки красивия заострен модел по целия път около позлатения цилиндър. Цилиндъра може да се напълни с вода, за да не изсъхне нашето дръвче, а малките винтове гарантират, че то ще стои изправено през цялата Коледа.

Към Stella Christmas Tree Base

5. Affari of Sweden

Прекрасни коледни аксесоари за нашата трапезна маса. Истинско удоволствие да украсим и внесем коледния дух у дома.

Към колекция

6. Lovely Linen

Ленените продукти на Lovely Linen, са не само невероятно красиви, но и изненадващо лесни за поддръжка. В повечето случаи, просто трябва да изперем нашето Lovely Linen на максимални 60 градуса. Невероятно коледно изкушение, с което да зарадваме най-любимите си хора.

Към колекция

7. Tine K Home

Да украсим домовете си с техните ръчно изработени коледни орнаменти. ? Предлагат се в няколко варианта и цвята, и са красиви за стилизиране заедно. ✨

Какво още ни очаква в коледната колекция на Tine K Home? – коледни свещи, панделки, хартия, украса за трапезната ни вечеря. 

Към колекция

8. Broste Copenhagen

“Обичаме как старите коледни чорапчета, сантименталните сцени на Рождество Христово и любимите ни семейни орнаменти могат да блестят още по-ярко, когато са комбинирани с нашите искрящи снежинки, малки птички, гирлянди от камбанки на бонбони и нашите уютни, цветни сервизи за маса.”

– Послание от екипът на Broste Copenhagen

Към колекция

9. Klippan, създадена през 1879 г.

Какво по-хубаво от пухкаво одеалце за подарък? Възглавнички, покривки за маса, декорация за дома, и разбира се, отделна колекция за най-малките членове на семейството, ни очакват в Klippan. 

Към колекция

10. Ekta Living

Да добавим личен щрих към новата коледна колекция на ЕКТА:
,,Christmas Sticks“ – серия от коледни декорации, които насърчават креативността и ни канят да проектираме съвместно свой собствен EKTA дизайн.

,,Christmas Sticks”, е изградена върху концепцията „проектирай сам“, за персонализиране на коледната украса, но с гаранция, че дизайнът остава естетичен и може да издържи много години – точно както всички продукти на ЕКТА.

Към колекция

#Снимка с послание..

#ОсиновиНеКупувай

В този брой на нашия бюлетин, избрахме да споделим #СнимкаСПослание

Екипът на Sofia Design District спаси от улицата тази малка шепичка любов.

В продължение на две седмици, Никол (на снимката), бе част от нашия екип – обгрижвана, обезпаразитена, нагушкана от всички колеги, щастлива, спокойна и все толкова игрива.

Щастливи сме да споделим, че Николче вече има своето семейство. 

Признаваме си – тоолкова ще ни липсва това бубулече!

Благословени сме, че ни избра, Никол!

Бъди щастлива при новите си мама и тате! ?

С обич,
Екипът на Sofia Design District

Призив към всички наши читатели: Да бъдем по-добри към животинките, те са любов!

Ако Ви е харесала темата, моля споделете