Цвят и динамика за всяка градина, балкон и двор

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на обзавеждане за външни пространства


1. GART

Gart създава фотьойли, дивани, шезлонги и пуфове. Системи за релаксация, които внасят елегантност, ентусиазъм и усещане за лекота във вътрешните и външните зони на резиденции, хотели, уелнес и спа центрове.

Продуктите на Gart отразяват във всеки детайл визията на своите създатели – да предлагат продукти, които се стремят към жива, проста и дълготрайна красота.

Колекциите на Gart са успешен и ярък израз на тази творческа чувствителност. Чувствителност, която хармонизира стила и нуждата от практичност, създавайки гъвкава, лична и 100% произведена в Италия линия.


2. BRYCK

Творчески подхранван от природата във всичките ѝ динамични аспекти. Воден от автентична визия за устойчивост и минимализъм.

BRYCK предлага внимателно подбрана колекция от дизайнерски мебели и аксесоари, произведени в Холандия. Всичко за комфортен, вдъхновяващ живот на закрито и на открито, в който богатството е сгушено в детайла.

Резултатът: плат с изключително запазване на външния вид, устойчивост на цвета. В случай на намокряне, разливи или петна, тези тъкани се почистват бързо и лесно.


3. Freifrau Manufaktur – модел Leyasol Lounge Swing Seat

Дизайнерското дуо Birgit Hoffmann и Christoph Kahleyss проектират Leya, предназначена както за открити, така и за закрити пространства.

Деликатна, устойчива на атмосферни влияния телена рамка имитира женствените линии.

Leyasol е истинско произведение на изкуството.


4. Roolf Outdoor Living

Roolf Outdoor Living съчетават елегантност и игривост, за да вдъхнат живот на нашето жизнено пространство.

Колекциите им са внимателно проектирани и изработени с цветни, уникални и издръжливи текстури, които подобряват живота ни на открито.

Стилът на Roolf Outdoor Living – привличащ вниманието, вдъхновен от бохо – свободен дух, без усилие с нотка на отношение.

В Roolf Outdoor Living комбинират тези елементи, за да създадат уникална атмосфера в нашето външно пространство.

Външни пуфове, възглавници, килими, мебели от тиково дърво, лампи, дори легла за кучета.

Независимо дали търсим мебели за вътрешен двор или удобен комплект за отдих, ние ще открием идеалното съвпадение за нашата външна среда в Roolf Outdoor Living.

Да превърнем външното си пространство в истински оазис с външните мебели и продукти за живеене на открито на Roolf Outdoor Living.


5. OGO

OGO е иновативен бранд, който не забравя своите островни корени. Nacho Timon и дизайнерският екип на OGO създадоха тази колекция, за да имаме възможността да се насладим на незабравими моменти с любимите си хора.

Ето защо продуктите на OGO са уникални – проектирани да създават преживявания. Те са оригинални и минималистични, но също така полезни и практични.

Продуктите на OGO са не само устойчиви на вода и ултравиолетови лъчи, но също така са устойчиви на петна и мухъл.

Много повече от градински мебели и пуфове. С водоустойчива материя, естетически красиви и функционални.


6. SACKit

SACKit създават многофункционални лайфстайл продукти с високо качество и изключителен датски дизайн.

Продуктът SACKit, е продукт, на който можем да се наслаждаваме с години.

SACKit непрекъснато работят върху задоволяването на нуждите на клиентите си.

Базират работата си на най-добрия тест за качество: продават единствено продукти, които биха искали да притежават самите те.

Всички материали са внимателно подбрани, за да осигурят функционалност и естетика в ежедневието ни.

Функционалността и издръжливостта не са достатъчни. Ето защо всички продукти на SACKit имат нотка на красив скандинавски дизайн, който пасва на модерния дом.


7. Brafab – модел Antila Hanging Swing

Изработена от красива олефинова тъкан и здраво въже, Antila ни предоставя възможността да я закачим, където пожелаем.

Независимо от разположението, тя ще бъде акцент в нашето пространство.


8. Atmosphera Italy

ATMOSPHERA е бранд за външен дизайн и е отправна точка за международния пазар повече от 20 години, диктувайки стил и финес.

От домашната среда, до местата за гостоприемство, от света на уелнес, до грижата за обществените пространства в професионална среда.

Всички продукти са проектирани и разработени в тяхната зона за дизайн и маркетинг от отдаден екип.

Идеите се раждат от преживявания, пътувания и цялата външна среда в постоянно развитие. Дизайнерите на ATMOSPHERA черпят от всичко това, създавайки продукти, които отразяват тяхната култура и желание да бъдат част от света.

8.1 Atmosphera Italy – модел Soft Set

Модулна композиция, съставена от дишащи полистиренови микросфери, покрити с дишаща техническа тъкан.

Миеща се и сменяема тъкана тапицерия. Дъното е изработено от гумена материя против плъзгане.


9. Gan Rugs – колекция Mangas Outdoor

Емблематичните колекции MANGAS ORIGINAL и MANGAS SPACE, проектирани от Patricia Urquiola, белязаха преди и след в света на дизайна със своите модулни и триизмерни елементи.

Сега, MANGAS OUTDOOR отразява същия обем, текстура и комфорт с материали, специално проектирани за употреба на открито, включително килими и покривала, направени ръчно от 100% рециклиран PET.

„Избрахме цветове, които предизвикват естествения пейзаж, като теракота, каменно сиво, бяло и нотки на синьо“, разказва Urquiola.


10. Myyour – модел Wave bed

Елегантността не е просто трезвост и уважение към каноните на модата и красотата, но добавя онази нотка стил, която ни позволява да се откроим сред мнозина.

Специалната вълнообразна тъкан характеризира не само възглавниците, но и новите единични и двойни легла.


Ако Ви е харесала темата, моля споделете