В търсене на сянката

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на чадъри


1. Suns – колекция чадъри

Здрави и водоотблъскващи с естетичен дизайн. Това е, което характеризира чадърите от SUNS.

Активен подслон от слънчевите лъчи. Да удължим летните си вечери възможно най-дълго.


1.1 Suns – колекция Suns Gazebo

Слънце, сянка, прекарване на време навън дори и през дъждовните летни дни. Всичко това е възможно със SUNS Gazebo.

Здравата конструкция е изработена от висококачествен индустриален алуминий, разполага с дренаж за дъжд и има възможност да се използва в почти всяка градина или открито пространство.

Това е интелигентна модулна система, която може да бъде реализирана само за един ден и ни позволява да създадем нашето идеално покритие за вътрешен двор.

Колекция SUNS Gazebo предлага различни видове и размери, както и различни системи щори за покрива.

Имаме възможността да разширяваме безкрайно, като свързваме различни модули заедно. Страните могат да бъдат снабдени с опционални ролетни екрани или алуминиеви панели. Всичко се задвижва ръчно или автоматично. Някои беседки дори включват LED осветление.


2. Jardinico

Защитата от пряка слънчева светлина все повече се превръща в решаваща предпоставка, за да се наслаждаваме на открито, незаменима за нашето здраве и благополучие.

Екипът на Jardinico проектира ексклузивни външни чадъри като основен, модерен лукс с най-голяма лекота на използване за много години.

Качеството, естетиката и издръжливостта се сливат заедно в един модерен и взискателен свят на външния живот.


3. Glatz

Независимо дали като конзолен чадър или чадър с централен стълб, изработен от дърво или алуминий – когато купуваме своя нов градински чадър, Glatz предлага една от най-големите гами в света.

Швейцарските продуктови дизайнери на Glatz прецизират всички модели чадъри според ергономичните принципи и ги развиват прецизно според девиза „формата следва функцията“.

Компонентът на дизайна е също толкова важен за компанията, колкото ергономичността и дълготрайността на техните чадъри.

Glatz притежават най-много патенти и вписвания за модел на чадър и защита на дизайна в Европа.


4. Extremis – модел Sensu quattro diamond

Sensu е перфектният избор за чадър на открито, без значение колко голямо е нашето външно пространство.

Както отворен, така и затворен, Sensu не заема място.

Бързо и лесно накланяне, за да създадем сянка, където пожелаем.

Четири сенника на един стълб, за да предпазим красивите си лица и тела с достатъчно сянка.

Sensu ни предоставя и плаваща сянка.


5. Umbrosa

Umbrosa предлага стилни и устойчиви чадъри за външни пространства. Всички продукти са разработени и произведени в Белгия.

Гамата се състои от 7 колекции чадъри, колекция платна за сенници и четири основи за чадъри.


6. Scolaro

Scolaro ни предоставят възможността да изберем между чадъри с централен стълб, особено подходящи за създаване на разнообразни сенчести зони, чадъри от странични стълбове, идеални за наслаждаване на сянка, гигантски чадъри, идеални за професионална употреба, дори в композитни структури, дизайнерски чадъри, за да предадем допълнително докосване до модерна и ексклузивна среда или прибиращи се чадъри, иновативни, благодарение на тяхната система за отваряне.


7. Gandia Blasco – сгъваем чадър Ensombra

ENSOMBRA е дизайнерски сенник, изработен от основа от поцинкована стомана и прахово боядисан ствол от неръждаема стомана в бяло, ахатово сиво, бронз, пясък, черно, синьо-сиво, виненочервено и антрацит, по наш избор.

Ламелите на самия абажур са ленти от фенолен картон, които имаме възможността да регулираме в зависимост от желаното количество светлина и сянка.

Това е нещо повече от декоративен чадър, тъй като създава гама от цветове, светлини и сенки, които превръщат външното ни пространство в идилично място, пълно с живот.


8. Life Outdoor Living

Life Outdoor Living предлага широка гама чадъри, които са предназначени да осигурят стилни и практични решения за външни жилищни пространства.

Тяхната колекция от чадъри включва разнообразие от размери, форми и дизайни, за да отговарят на различни предпочитания и нужди.

Независимо дали търсим голям конзолен чадър, който да осигури сянка за трапезария, или по-малък чадър за балкон или вътрешен двор, Life Outdoor Living има опции за всяко външно пространство.

Чадърите са изработени от висококачествени материали, като алуминиеви рамки и устойчиви на атмосферни влияния тъкани, за да осигурят издръжливост и дълготрайност.

Голяма част от чадърите разполагат и с удобни функции като механизми за накланяне и завъртане, които ни позволяват лесно да регулираме сянката през целия ден.


9. Unopiù – колекция Salento

Колекцията Salento предлага серия чадъри със странична опора. Най-съвременният модел съчетава ефективността на плажен чадър с последно поколение сенник.

Когато не се използва, сенникът е затворен в защитната кутия. Платното се затваря чрез моторизирано навиване с дистанционно управление или чрез ръчно навиване с лебедка и задвижващ прът.

Предлага се и друг квадратен модел с по-класически дизайн, със странична опора от два различни материала, дърво или графит или бял алуминий, и механични части от висококачествена неръждаема стомана, които могат лесно да се отварят с помощта на лебедка.


Ако Ви е харесала темата, моля споделете