Чадърите – кътче рай за нашето аутдор пространство

Чадърите за открити пространства ни предоставят възможността да използваме нашия басейн, заден двор, градина или вътрешен двор през всички четири сезона, като ни предпазват от слънце, дъжд, силен вятър, сняг и други. Те пазят както нас самите, така и нашите домашни любимци, мобилни устройства от прегряване на открито, като същевременно предпазват мебелите ни от избледняване или изкривяване. Чадърите ни носят спокойствието, уединението и уюта в нашето аутдор пространство. 

Освен за лични нужди, аутдор чадърите се превърнаха от средство за защита при горещо време или дъжд до изключително функционални аксесоари за растежа на много бизнеси на открито. Независимо дали управляваме бизнес с кафе, ресторант или магазин за хранителни стоки, чадърите осигуряват невероятни предимства за нашия бизнес по много начини.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на чадъри


1. Jardinico

Защитата от пряка слънчева светлина все повече се превръща в решаваща предпоставка, за да се наслаждаваме на открито, незаменима за нашето здраве и благополучие. 

Екипът на Jardinico проектираха ексклузивни външни чадъри като основен, модерен лукс с най-голяма лекота на използване за много години. Качеството, естетиката и издръжливостта се сливат заедно в един модерен и взискателен свят на външния живот.

2. Umbrosa

Umbrosa предлага стилни и устойчиви аутдор чадъри. Всички продукти са разработени и произведени в Белгия. Гамата се състои от 7 колекции чадъри, колекция платна за сенници и четири основи за чадъри.

3. Scolaro

Scolaro ни предоставят възможността да изберем между чадъри с централен стълб, особено подходящи за създаване на разнообразни сенчести зони, чадъри от странични стълбове, идеални за наслаждаване на сянка, гигантски чадъри, идеални за професионална употреба, дори в композитни структури, дизайнерски чадъри, за да предадем допълнително докосване до модерна и ексклузивна среда или прибиращи се чадъри, иновативни благодарение на тяхната система за отваряне.

4. Ezpeleta

Всички чадъри на Ezpeleta са изработени от олефин – тъкан, сътворена от полипропиленова прежда, която се характеризира с голяма устойчивост на светлина, атрактивен външен вид и работи перфектно във външни елементи.

В допълнение, чадърите на Ezpeleta са силно устойчиви на слънчева светлина, така че ни позволяват да релаксираме на терасата или край басейна, без да повредим мебелите отдолу и без да изгорим кожата си, тъй като са сертифицирани UPF80.

5. Glatz

Независимо дали като конзолен чадър или чадър с централен стълб, изработен от дърво или алуминий – когато купуваме своя нов градински чадър, Glatz предлага една от най-големите гами в света.

Швейцарските продуктови дизайнери на Glatz прецизират всички модели чадъри според ергономичните принципи и ги развиват прецизно според девиза „формата следва функцията“. Компонентът на дизайна е също толкова важен за компанията, колкото ергономичността и дълготрайността на техните чадъри. Glatz притежават най-много патенти и вписвания за модел на чадър и защита на дизайна в Европа.

6. HKliving

Да забравим всичко, което знаем за „стоенето вкъщи“. Този сезон, ние празнуваме на открито, със стил. С колекцията от чадъри на HKLiving сме готови да ‘покрием’ всяко събитие на открито. Изработени от буков дървен стълб, ребра от стоманена тел и полиестерна тъкан; подходящ за всякакви слънчеви метеорологични условия и всякакъв вид парти на открито.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете