Външни кухни

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на външни кухни


1. Röshults

Да се насладим на красотата на висококачествените материали, съчетани с отличителен дизайн и възвишено инженерство.

Външните кухни на Röshults ни предлагат минималистичен дизайн, в комбинация с функционалност и удобство.


2. Ethimo – модел Phil

Ethimo представя Phil – новата вънншна кухня и първи проект, свързан със света на кухните, в сътрудничество с Gordon Guillaumier.

Начинът на действие на Ethimo винаги се е характеризирал със създаването на все по-завършени, удобни открити пространства, които задават тенденции за качествен живот на открито, в съвършено съпричастие с природата.

Това е креативният дух зад Phil – кухня с интелигентно равновесие, което опростява изкуството на готвенето на открито.


3. Varaschin

Външните кухни Varaschin отговарят на желанието за пренасяне на функционалността, гъвкавостта и надеждността на истинските кухни на открито.

Принципът, който ръководи дизайна им, е намерението да съчетаят дизайн и практичност, лекота и здравина, техническа издръжливост и естетическа устойчивост.

Те са напълно оборудвани с прибори за готвене, както и с инструменти за почистване. Изборът на материали е решаващ, гарантиращ висока производителност и естетическо отличие.


4. CANA

Външните кухни CANA са равносилни не само на първокласен дизайн и качество, но и на най-добрите проекти, съобразени с индивидуалната визия и характеристиките на конкретната градина или външно пространство.

Изработени са от първокласни материали – най-добрите в съответните им категории, като: неръждаема стомана, синтерована каменна керамика или морски шперплат.

Те са изключително издръжливи и устойчиви на атмосферни условия и са изработени с изключително внимание към детайла.


5. Talenti – композиционна кухня Tikal с два модула

Композиционната кухня Tikal с 2-модулна основа, е съставена от магнезитна структура, боядисана със специални бои за открито, подходящи за високи температури в текстуриран черен RAL 9004.

С общи размери 160×60 см., тя разполага с 4 врати, 125° отваряне с бързо освобождаване и плавно затваряне.

Налични модули: барбекю, умивалник, индукционен котлон, неутрален плот. Като опция могат да бъдат избрани окачен плот с размери 160×35 см., отделение за вино, машина за лед, минибар хладилник и светлинен комплект.

Проектиран не само за готвене, но и да се наслаждаваме на споделени моменти с приятели и семейство.

Материали


6. EXTETA – кухня Roller

Нова концепция за кухня, в движение и на колелца.

Roller Kitchen въплъщава желанието за свобода и неформалност на открито, като прави всяка функция на кухнята мобилна. Тя се предлага в два модула: 120 и 180 см.

Лекотата и способността за движение на Roller Kitchen излизат от концептуалните и естетически ограничения на кухнята с елегантни линии, детайли и контрасти между чистотата на стоманата и топлината на дървото.


7. OF Outdoorkitchens

OF outdoorkitchens е лидер в производството на модулни външни кухни от неръждаема стомана.

OF придава нов привкус на живота у дома, разширявайки неговите граници и съчетавайки индивидуалност и свобода, без да жертва какъвто и да е комфорт: от професионалното барбекю, до всички необходими инструменти за готвене на открито.


8. Kettal

Външните кухни Kettal са предназначени за любителите на открито и за почитателите на високия клас дизайн.

Със своите изчистени форми и свежи цветове, те се предлагат като ценно допълнение за тераси и градини, което ни позволява да готвим на открито, без да се лишаваме от всички удобства на професионалното оборудване.


9. Unopiu – барбекю Barby

Барбекю Barby с три котлона. Супер модерно високотехнологично барбекю, много лесно за използване.

Изработено от стомана с две странични опори и устойчив на мазнина котлон, готвене без мазнини и възможност за готвене на различни ястия без смесване на вкусове.


Ако Ви е харесала темата, моля споделете