Външни кухни и барбекюта

Ако обичаме да готвим и да се забавляваме на открито, разполагаме с голямо външно пространство, то определено трябва да обмислим да го пренесем на следващото ниво с външна кухня. Независимо дали просто желаем да прекарваме повече време на открито или да се забавляваме с приятели и семейство, изграждането на външна кухня е чудесен начин да подобрим изживяването си на открито.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на външни кухни и барбекюта


1. Roshults – където се случва добрият живот

Да се насладим на спокойната красота на висококачествените материали, съчетани с отличителен дизайн и възвишено инженерство. Създаване на идеалния баланс между храна, приятели и живот на открито.

2. STIP – модел Critter Kitchen

Свободно стоящ работен плот, който гледа към същността на кухнята, освобождавайки я от всички несъществени компоненти и отваряйки я за всички.

Critter иска да се освободи от идеята, че кухнята трябва да бъде прикрепена към стена и ограничена до предварително определена зона. 

Цялата конструкция е от масивно ясеново дърво и може да се сглоби само за няколко минути чрез затягане на 8 винта.

3. Unopiù – модел Barbecue

Модерно високотехнологично барбекю, много лесно за използване, за да усвоим всеки празничен повод. Изработено от неръждаема стомана, с два странични рафта и мазноотблъскваща плоча за готвене без мазнина и приготвяне на различни ястия без смесване на вкусовете.
Конструкция от неръждаема стомана AISI 304 и плоча за готвене 5 mm.

4. Talenti – модел TIKAL CUCINA A 2 MODULI

Композиционната кухня Tikal с 2-модулна основа, е съставена от магнезитна структура, боядисана със специални бои за открито, подходящи за високи температури в текстуриран черен RAL 9004. С общи размери 160×60 cm, тя разполага с 4 врати на панти с вдлъбната дръжка, 125° отваряне с бързо освобождаване и затваряне с плавно затваряне. 

Налични модули: барбекю, мивка, индукционен котлон, неутрален плот. Като опция могат да бъдат избрани окачен плот за закуски с плот от каменинови изделия с размери 160×35, винарска изба, машина за лед, минибар хладилник и светлинен комплект. Проектиран не само за готвене, но и за изживяване на външната среда като момент на приятелство между хората.

5. Kettal – Outdoor Kitchen Grill BBQ

Външната кухня Kettal е предназначена за любителите на открито и за почитателите на високия клас дизайн: със своите изчистени форми и свежи цветове се предлага като ценно допълнение за тераси и градини, което ни позволява да готвим на открито, без да се лишаваме от всички удобства на професионалното оборудване.

6. FÒGHER – модел Modular kitchen

Зашеметяващи външни модулни кухни, направени с комбинация от алуминизирана стоманена ламарина и специфична устойчива на висока температура боя, за да осигурят безупречен дизайн за устойчивост на атмосферни влияния за всички климатични условия, което ни позволява да извадим най-доброто от традиционното готвене през цялата година. Невероятна комбинация от традиционна кухня с невероятния вкус на готвенето на барбекю.

7. Fesfoc – най-луксозната външна кухня

Най-добрата външна кухня, създавана някога, се обединява чрез най-луксозната изработка и напреднала технология. Всяко ястие е несравнимо изживяване, където вкусовете са подсилени, благодарение на най-модерната система за готвене на пазара.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете