Артистични повърхности за стена

„Изкуството ни позволява да намерим себе си и да се изгубим едновременно“. Днес сме ви подготвили доза изкуство, с която да изпълним душите ви с наслада.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на артистнични повърхности за стена


1. Alex Turco – Art Designer

Внимателното сливане на фотографски и цифрови изображения с ръчно обработени материали, води до новаторски артистични произведения, разработени за светът да ги види.

„Да живеем изкуството така, както никога не е било живяно досега, като го пренесем там, където никога не е било досега със страст и иновация“.

– Алекс Турко

2. Tecnografica Italian Wallcoverings

Декоративните стенни панели от Tecnografica Italian Wallcoverings, представляват иновативна реалност в света на стенописите.

Използваната система е съставена от широкоформатни панели (до 150х300 см) с много намалена дебелина, за да се получи висококачествена тънка стенна ламперия. 

3. 3D Surface

Продуктите 3D SURFACE възникват от желанието да се получат повърхности, декорирани без ограничение на непрекъснатостта, създавайки елементи, които веднъж приложени взаимодействат един с друг, възпроизвеждайки уникални ефекти.

4. Panespol – Surface Collections

Каталога от декоративни панели на Panespol се състои от повече от 300 препратки. Голямо разнообразие от продукти, чиито текстури позволяват изграждането на уникални пространства, придавайки им желаната индивидуалност и всичко това, печелейки битката във времето, благодарение на лесното си сглобяване.

5. Panel Piedra

Декоративните панели на Panel Piedra се осмеляват да преоткрият пазара на декорация и строителство, което за тях е въпрос на постоянни иновации, прилагани към търсенето, стратегическа необходимост. 

Днес, Panel Piedra не се конкурира с цената, а с дизайна, функционалността и технологията на продуктите си, насочени към създаване на пространства, които допринасят за благосъстоянието на техните клиенти.

6. Oberflex

Създадена в Източна Франция от 1920 г., Oberflex е специализирана в производството и разпространението на декоративни повърхности и акустични решения за интериорен дизайн. Компанията предлага многобройни колекции, включващи дърво, хартия, метал, масивна повърхност, подходящи за всички видове проекти (офиси, хотели, ресторанти, оборудване на магазини, обществени или жилищни сгради).

7. Wall Rapture Germany GmbH

| За автентичен индустриален вид на вашата стена.

Wall Rapture Germany GmbH, като млада компания в търговията, си постави за цел да опрости обработката на мазилка за стени под формата на тапети.

Тяхната иновативна система за стенно покритие не само изглежда автентично, но и убеждава зрителя в усещането. CE-сертифицираните гъвкави повърхности от бетон и ръжда на Wall Rapture Germany, идват от фабрика в Германия и са 100% ръчно изработени.


­
Време за вдъхновение..

Alex Turco за FENDI

Алекс Турко е пример за това как изкуството може да те отведе до много високо ниво. Той работи с известни дизайнери като FENDIChristian Dior, Louis Vuitton и много други. Днес избрахме да споделим с вас дизайна на един от магазините на FENDI

 | Enjoy it.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете