Интелигентни тоалетни

| Бъдещето е в технологиите.

Смарт тоалетна? Защо не? Днешните интелигентни тоалетни са оборудвани със сензори, които активират механизма за промиване. Когато се отдалечим от тоалетната, тя усеща разстоянието на тялото ни и пуска вода автоматично. 

Междувременно, имаме възможността да махнем с ръка пред тоалетната, за да я накараме да пусне водата. Въпреки че това е забавна технологична функция, тя е и функционална.

Интелигентните тоалетни стават част от нас и нашето тяло. Те са тук, за да направят нашето ежедневие по-удобно и забавно.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на интелигентни тоалетни


1. Duravit – модел SensoWash® shower toilet

Модерните душ-тоалетни на Duravit, са цялостно решение без тоалетна хартия, което ги прави особено устойчиви. Важен детайл е да направим основно разграничение между приставка за душ-тоалетна и цялостна система.

С приставката за душ-тоалетна всички технически функции са интегрирани в седалката. Това означава, че те са чудесни за преоборудване на съществуващи тоалетни. 

Не всяка тоалетна обаче е съвместима с приставката за душ-тоалетна. При цялостна система, тоалетната чиния и седалката се закупуват като комплект, т.е. като готова за употреба душ-тоалетна.

2. Villeroy & Boch – модел ViClean

Трите модела ViClean впечатляват с елегантен дизайн и издръжливо качество, първокласни материали и перфектна функционалност. Също, бърз и лесен монтаж, както и поддръжка.

VICLEAN-I 100 поставя нов стандарт за дизайн на тоалетни чинии с бидетен душ. Благодарение на революционния дизайн, за първи път цялата технология е интегрирана в керамиката, без да оставя видими следи от функцията на бидетния душ на тоалетна. Неговото интуитивно управление и ключови функции за бидетен душ, го правят изключителен акцент в нашата баня.

3. Ceramica Flaminia – електронен капак Gocare с функция биде

Производствените постижения, стилистичните иновации и технологичните изследвания, са отличителните характеристики на керамичното изкуство, интерпретирано от Flaminia, водещата марка в областта на обзавеждането и оборудването за баня от висок клас.

А ето няколко функции, с които GoCare разполага: седалка и капак с плавно затваряне, отопляема седалка с променлива настройка на температурата, променливи спрейове, функция за интензивна импулсна пулсация, топла вода с променлива настройка на температурата, женско почистване, сушилня с топъл въздух и променлива настройка на температурата, и още много други..

4. Laufen – перфектните удобни

| Чистота, комфорт, спокойствие..

Колекцията от тоалетни на Laufen, се смесват безпроблемно във всеки интериор в банята с безвременното им керамично тяло.

Това означава повишено качество на дизайна, благодарение на познатата естетика, както и подобреното качество на живот, благодарение на интимното миене с чиста вода…

5. OLI – модел Hygea

В гръцката и по-късно римската митология, Hygea е богинята на здравето и хигиената. Тя е нова концепция за интелигентна тоалетна… нейната естествена еволюция.

Електронният модул за биде, който се монтира или сменя много лесно като патрон, се вкарва в санитарния фаянс отгоре и се отделя напълно от корпуса и гнездото.

OLI разработиха нова система, съставена от пет елемента: санитарен фаянс, фиксираща плоча, електронно биде, капак, който го съдържа и седалка. 26 месеца работа, 7 екипа, 54 души, участващи в създаването на това, което се оказва най-функционалното и хигиенично сред умните тоалетни на пазара.

Прост, революционен продукт, който обръща специално внимание на въздействието върху околната среда.


Време за вдъхновение

Днес избрахме да споделим интересна статия на тема “Историята на умните тоалетни.“

Както знаем – що се отнася до нещо “Умно и високотехнологично” – в повечето случаи правим асоциация с Япония и Китай.

Дали това е така…

Ако Ви е харесала темата, моля споделете