Смесителите в борба за най-добър дизайн

Без съмнение банята е значително място в нашия дом. Използваме я за ежедневна и жизненоважна грижа, отделяне от света за кратко и други цели. 

Подходящият смесител може да се превърне в страхотна характеристика в нашето пространство. Важен детайл е да изберем качествения материал, когато избираме своя смесител. Смесители, изработени от месинг или неръждаема стомана, са най-добрите варианти.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на смесители


1. Бранд – Dornbracht

От основаването си, името Dornbracht означава издръжливост на продукта и дълготраен дизайн. Dornbracht също се ангажират с устойчиво производство и отговорна употреба на продуктите си. 

Чрез иновативни продукти и решения, Dornbracht е посветен на непрекъснатото подобряване на енергийната и ресурсната ефективност, за да поддържа целта си да увеличи приноса към изменението на климата.

Модел – CYO

Банята се превръща в нашето лично и сигурно убежище, където имаме възможността да съберем нова енергия за тялото и ума. Източник на умствена и физическа сила, компенсиращ оживения външен свят.

Желанието за нещо автентично, истинско и естествено се отразява в използването на материалите, докосването и усещането на баните.

Завладяващо изявление както в прогресивни, така и в класически бани. 

Модел CYO съчетава произход и бъдеще тук и сега.

2. Бранд – GESSI

Основана през 1992 г. от Umberto Gessi, заедно със сина му Gian Luca, компанията започва като малка работилница, с цел да предизвика статуквото в индустрията, доминирано от исторически имена.

Въоръжени с ясна визия за промяна и иновация, семейството на Gessi е пионер в нови, новаторски бизнес философии, успявайки бързо да се развие в една от най-сложните и вертикално интегрирани производствени компании в своята продуктова категория в световен мащаб с марка, която се е превърнала в синоним на превъзходен дизайн и технология.

Модел – Habito

HABITO ни позволява да „оформим“ свое собствено местообитание по мярка. Тъкан метал, който вече е бил използван за създаването на емблематични колекции на GESSI, подчертава майсторството на изработката.

3. Бранд – AXOR

AXOR произвежда емблематични съвършенства за луксозни бани. Разработени в сътрудничество със световноизвестни дизайнери – Philippe StarckAntonio CitterioJean-Marie Massaud и Barber Osgerby сред тях, колекциите на AXOR включват продукти в голямо разнообразие от стилове за мивка, вана и душ.

Модел – AXOR Edge

Изкуство. Симетрия на повърхности и ръбове. Асиметрията на композицията. Авангардно творение. Здравина и повърхностна структура в перфектно съответствие. Деликатен модел, осигуряващ най-добрия детайл. Неговата триизмерност е свежо тактилно изживяване. Ексклузивност на ново ниво. За максимален блясък и излъчване. На вашето внимание: AXOR Edge – истинско бижу за баня.

4. Бранд – CEADESIGN

От продукти, произведени в Италия, до глобално разпространение, колекциите на CEA обхващат широка гама от продукти от бани до кухни, външни душове до вентилация.

Модел – LUTEZIA

Класическо вдъхновение. Колекцията е изработена от неръждаема стомана AISI 316L и се предлага със смесители и термостати BIMING. Дизайн от Jean-Michel Wilmotte. Придава автентичност и ексклузивност.

5. Бранд – Rubinetterie Treemme

С 50-годишен опит зад гърба си, Rubinetterie Treemme днес продължава да предлага нови колекции, вариращи от най-класическия до по-съвременен дизайн, запазвайки непокътнати характеристиките, които позволиха на бранда да се разраства, а именно – най-високо качество и безупречно обслужване.

Модел – Watt Taps

Водата среща светлината в тази иновативна колекция, която черпи вдъхновение от света на електричеството, за да внесе уникален стил в нашата баня.

6. Бранд – Agape Bathroom

От 1973 г. Agape е в челните редици на архитектурата за баня.

Те предлагат цялостни решения за най-интимната среда на домашното пространство. Внимателно проектирани продукти и персонализирани услуги, за да издигнат изживяването ни при къпане на ново ниво.

Модел – Sen

Sen интегрира множество функции в линия от независими елементи, свободно модулни и силно характерни, също благодарение на материалността на черен матиран алуминий.

7. Бранд – Hotbath

Дейността на Hotbath е насочена към разработването на висококачествена програма от смесители, съобразени с изискванията на всеки национален пазар.

Модел – Archie

Перфектен за всяка баня. Съвършенство и естетика, комбинирани в едно. Колекцията Archie на Hotbath, е неизменна част от всяко едно пространство в нашите домове.

8. Бранд – Quadro Design

Quadro е млада и динамична компания, управлявана от млади хора – родена с необходимостта да предлага решения, а не продукти. 

Продуктите на Quadro са сертифицирани съгласно основните международни стандарти за тестване и инспекция по отношение на безопасността на продуктите и функционалната цялост.

Модел – Stereo

Stereo, вдъхновено от копчетата на историческите Hi-Fi стерео уредби, които придружаваха и произвеждаха музиката ни преди Spotify.

Красив дизайн, комбиниран с функционалност.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете