Фабрика на седмицата – Metalfire

Metalfire е белгийска компания, здраво вкоренена в ценностите си като: почтеност, отчетност и доверие. С вечно горяща страст към красотата, която вдъхновява екипът на Metalfire да създава иновативни камини, които носят несъмнено излъчване на величие. 

Благодарение на тази всеотдайност, камините Metalfire вече се разпространяват и се наслаждават по целия свят.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с фабрика на седмицата – Metalfire


1. Топлината на Metalfire

Не можем да измерим топлината на архитектурни камини на Metalfire в градуси. Чрез дизайн, майсторство и страст, техните творения излъчват топлина и атмосфера.

С професионалния мениджърски екип на Metalfire и нарастващия брой международни дистрибутори, те се стремят да обединят хората по целия свят, предизвиквайки разговори далеч в бъдещето.


2. Устойчивост

Уважение към планетата, хората и печалбата. Metalfire са особено благодарни на ресурсите си, както по отношение на суровини, така и по отношение на околната среда и хората. 

Тези ресурси правят възможен техния нарастващ успех. Ето защо Metalfire свързват тясно икономическите си цели с ежедневните им грижи за околната среда, персонала и обществото.


3. Майсторство

Майсторството е основната ценност за Metalfire. Всеки ден тяхната визия за изключителни, уникални камини се превръща в реалност под умелите ръце на майсторите им. 

Така всяка рамка отразява личните характеристики на хората, които са я създали. Това гарантира уникална привлекателност, която просто не може да бъде имитирана от автоматизирани производствени процеси.


4. Техническа поддръжка за архитекти и интериорни дизайнери

Всички планове за камините на Metalfire имат възможността да бъдат изтеглени в PDFDWGSTEP (3D)и BIM формати от техния портал за изтегляне. 

Специализираните инженери на Metalfire са на разположение, за да обсъдят нашият проект в детайли и да ни предоставят техническо резюме за нашите специфични изисквания. 

След нашата поръчка, Metalfire предлага подробен 2D и 3D производствен план, който можем да прегледаме и одобрим. 


5. Академия Metalfire

Съвършенството е абсолютно изискване на Metalfire, така че цялостната програма за обучение е жизненоважна. 

Академията Metalfire предоставя на персонала във всякакъв вид роли професионалната подкрепа и лични насоки, от които се нуждаят, за да работят и да се чувстват най-добре.

Също, академията е там за изключителните партньори на Metalfire. Те получават обучение и подкрепа, за да предложат на техните крайни клиенти най-доброто обслужване.


6. Част от продуктите на Metalfire | колекция газови камини

6.1 Модел Avenue

Avenue представлява газовите високоефективни затворени камини от гамата Metalfire. Ключовите думи са комфорт и лекота на използване, придружени от спираща дъха игра на пламъци и безпрецедентни усещания.

6.2 Модел Urban

Тези газови открити камини съчетават минималистичен дизайн с интелигентна защита. Те комбинират елегантни интериорни части и изчистени линии, без видима рамка. Имат възможността да бъдат изработени и изцяло по мярка.

7. Колекция камини на дърва

7.1 Модел Ultime D

Това поколение независими от стаен въздух камини на дърва с повдигаща се врата, е оборудвано с динамична горивна техника, която осигурява оптимално изгаряне и висока ефективност. 

Уредите са независими от въздуха в помещението и следователно са подходящи за всички домове, които са построени съгласно най-новите строителни норми.

7.2 Модел Universal

Тези традиционни камини на дърва по поръчка са избрани заради естетическото им въздействие в помещението, големите размери, минималистичната конструкция на частите им и факта, че могат да бъдат изработени изцяло по мярка. Това означава, че има безкрайни възможности за размери, стил и покритие.

В рамките на гамата е възможна и версия за барбекю, оборудвана с необходимите принадлежности за барбекю.

8. Аксесоари

8.1 Fire Poker

Удобен инструмент за възпламеняване и бъркане в огъня по лесен начин. Перфектният аксесоар за всяко огнище на открито или закрито.

8.2 Anemone

Огнената кошница Anemone се предлага в четири разновидности. Изключително голямата версия има диаметър от 145 см., което почти му придава качество на скулптура. Това прави този сорт особено подходящ за голяма градина, тераса на ресторант или събитие.


Ако Ви е харесала темата, моля споделете