Настолните игри – дизайн и стил, съчетани в едно

В капан у дома или вечер с най-близките хора и приятели, настолните игри са тук, за да подобрят настроението на всички, както и да накарат умът ни да възпроизведе доза ендорфин. Хвърляне на зарове, раздаване на карти, движещи се игрални фигури, шах и мат: днес ще представим всички тези игри, с идеята за по-модернистичен и красив дизайн.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на настолни игри


1. Pinetti – Luxury Board Games

Изключително авторство, майсторство и традиция, изтънчен дизайн и благородни материали като кожа и орехово дърво.

2. Giorgetti

Функционални, съвременни и с неповторим стил, интегриращи най-високото майсторство и дървообработваща традиция с използването на най-модерните продуктови технологии.

3. Giobagnara Venezia

Колекцията от настолни игри на Il Prato Venezia, разполага с красив дизайн и стил, съчетани с функционалност и компактност. 

4. Gallotti&Radice – игра Tip Tap Toe

Tip Tap Toe, проектирана от Silvia Gallotti за Gallotti&Radice, е настолна игра от естествен полиран мрамор Black Marquinia и масивен месинг. Пешките също са изработени от ярък и сатениран месинг.

5. District Eight – Chess Set

Моделиран по взискателните стандарти на любимите ни мебели, шахматният комплект от District Eight, съчетава изключителната красота на материалите с автентични вдъхновения от виетнамските придворни облекла от миналото, което води до уникални фигури за съхранение и магнетични часове на игра.

6. Artwood – Mendoza

Mendoza е произведена от кожа, комбинирана с кафяво/мангово дърво. Отличаваща се по дизайн, съчетавайки комбинация от два цветови нюанса.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете