Кино у дома – Да! Възможно е!

Домашното кино отдавна не е привилегия само на малцина. Все повече хора решават да създадат стая в собствения си дом, която им позволява да гледат филми така (или дори повече) с комфорт, както в истинска кинозала.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко вдъхновяващи фабрики


1. Vismara

Vismara може да създаде цялостна концепция и проект на желания от вас киносалон. Освен комфортните кресла, фабриката ще предложи звукоизолиращи текстилни панели, озвучители и визуална техника.

2. Alexandra – колекция дивани

Колекцията на Alexandra се състои от накланящи се дивани, идеални за създаване на вашето домашно кино. Насладете се на разтегателен диван във вашия хол. 

Подобрете комфорта на вашия диван с техните аксесоари от висок клас.

3. KOO International

Тяхната колекция 3P Comfort позволява панорамни конфигурации, идеални за частни кина или всекидневни, подготвени да се насладят на филмови моменти. 

В тяхната култура, диванът остава епицентърът на тези уникални моменти, без значение дали сме сами със себе си или в компания.

4. Flexlux, модел – Volden Walnut Chaise Lounge

Volden Chaiselong е проектиран с механизъм с газова пружина, който ви позволява да сменяте позициите плавно и без усилие. Осигурява спокойно място за релакс. 

Облегалката за глава се регулира по височина и ъгъл. Корпусът на креслото се предлага в 3 различни повърхности и цветове от шперплат или изцяло тапициран. Елегантните алуминиеви крака се предлагат в черен или полиран алуминий.

4.1. Flexlux, модел – Volden Medium Battery

Volden Function има вградена поставка за крака, която активирате ръчно след натискане. 

Облегалката за глава се регулира по височина и ъгъл. Корпусът на стола се предлага в 3 различни повърхности и цветове от шперплат или изцяло тапициран. Краката се предлагат в дървесен декор, полиран алуминий и черно.


Послепис..

„Все повече хора споделят идеята, че живеем в свят, изпълнен с омраза и алчност – но на мен не ми изглежда така – струва ми се, че любовта е навсякъде.“ 

„Наистина любов“ е британска романтична комедия от 2003 година, със сценарист и режисьор Ричард Къртис, която от сърце и с две ръце препоръчваме да добавите към колекцията си от коледни филми. 

Ако Ви е харесала темата, моля споделете