Диспенсър за топла & студена вода

Диспенсърът за вода е фантастичен уред не само за офиса, но и за дома. Както знаем, питейната вода е жизненоважна за нашия организъм, затова и уреди като този ни помагат да си набавяме необходимото количество вода на работа и у дома.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с две фабрики, производители на диспенсър за вода


1. Irinox Home Collection – микрофилтрирана вода, от първата до последната капка

Wave е диспенсър за вода, който се свързва към ел. мрежа и студената вода на вашия дом, за да осигури мигновено висококачествена микрофилтрирана вода.

Използвайки усъвършенствана система за филтриране, която премахва до 99% от замърсителите, Wave ви дава чиста вода от първата до последната капка. 

Пречистената вода на Wave не само не съдържа замърсители, но също така има страхотен вкус и е напълно без мирис, което гарантира, че всяка глътка е изключително свежа.

ЧИСТАТА ВОДА ИМА АРОМАТ. ВСЪЩНОСТ, ЧЕТИРИ.

Wave доставя четири вида микрофилтрирана вода: стайна температура, охладена, охладено-газирана и гореща при 85°C.

Произвежда вода със стайна температура, която е пречистена до 99,9% и се предлага с различни температурни настройки и регулируема система за карбонизация, за да ви даде вода при температури от 5°C до 12°C и с точната степен на блясък.

Кажете сбогом на пластмасовите бутилки! Wave ви спестява неудобството да купувате бутилирана вода, като ви помага да преминете към живот без пластмаса!
­
Също, разполага с богат избор на финиши за декоративната дръжка.

2. Dornbracht – модел TARA ULTRA

Диспенсър за топла и студена вода.

Осигуряване до 93°C на топлата вода. Системата има осигуряване на филтрирана вода, електронен вентил, Plug-in. Филтърната касета трябва да се сменя на всеки 6 месеца. 

А ето как изглежда TARA ULTRA и нейните красиви цветови нюанси 

Ако Ви е харесала темата, моля споделете