Електрическите радиатори – отоплителни тела с красив дизайн

Електрическите радиатори са 100% енергийно ефективни. Те са точно като радиаторите за централно отопление, с изключение на това, че не разчитат на водопроводна мрежа, за да доставят топлина. Самостоятелни тела, с отличаващ се дизайн , които се нагряват и предават топлина на околния въздух.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на електрически радиатори


1. Antrax IT

Съвременен стил, минимални и впечатляващи силуети „описват“ 

T Tower -новия вертикален колонен радиатор, проектиран от Матео Тун и Антонио Родригес за Antrax IT – име, което изрично дефинира неговите елегантни и тънки очертания.

2. Tubes Radiators

Дизайнерски радиатори, които не изискват монтаж и могат лесно да бъдат премествани в зависимост от сезона и нашите изисквания. Отоплителни тела за безпрецедентни решения и преносимо plug&play отопление. Представяме ви част от колекцията на Tubes.

• Модел Eve

Вентилаторната печка Eve се отличава с неповторим дизайн, способен да генерира топлина и светлина, два жизненоважни и съществени елемента за постигане на баланс на тялото и ума.

• Модел Milano Free-Standing

Milano Freestanding е стоманено нагревателно тяло, отличаващо се с уникална индивидуалност и максимална гъвкавост на употреба, тъй като не изисква монтаж. Наистина, благодарение на своята самоподдържаща се природа, той може да бъде позициониран навсякъде в стаята, като по този начин се превръща в нейната безспорна звезда.

• Модел Scaletta

Отоплителното тяло за хавлии Scaletta, е емблематичен и познат модел, който благодарение на оригиналния си дизайн и многостранна употреба, може да отговори на различни дизайнерски изисквания.

3. Caleido – модел Ottolungo Bagno

Артистичното извисяване на един радиатор, който се превръща в архитектурна кула на закрито.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете