Ключове и контакти

Когато дори и най-малките детайли са от изключително значение за интериора и функционалността на нашите домове, а именно – ключовете и контактите.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на ключове и контакти


1. Lithoss Designed Switches

Lithoss означава добре познати традиционни ръчно изработени дизайнерски превключватели. Всички тези превключватели с висок клас дизайн, са с изключителни покрития, използващи масивни материали (неръждаема стомана, цинк, замак и др.) и са с много високо качество, всички произведени в Белгия. 

Продуктовата гама Lithoss се предлага в различни висококачествени покрития: неръждаема стомана, бронз, никел, Ral 9010 (бяло) със или без меко на допир покритие, Fusain (черно), Laiton (месинг) и хром.

2. Vectis

Минималистична форма и цвят на рамките, които са изработени от масивен алуминий, с бяла или черна матова повърхност. Монолитният панел е олекотен от лек лост. Пасва идеално на всеки тип интериорен дизайн.

3. Bursch-Jaeger – модел Busch-flexTronics®

| #smartertogether

Новото поколение конвенционална електроника.

С Busch-flexTronics®,фабриката произвеждат ново поколение електронни вложки и горни модули, както и предлагат перспективни продуктови решения, които могат да бъдат гъвкаво инсталирани и разширени. 

За да имаме възможността лесно и удобно да планираме гъвкави електрически инсталации днес и в бъдеще. 

3.1. Bursch-Jaeger – модел Busch-Tenton®

Оперативно решение за автоматизирано отопление, вентилация и охлаждане със сензор за качество на въздуха VOC за перфектен вътрешен климат. 

Опростява планирането и внедряването на HVAC системи, намалява разходите и повишава енергийната ефективност, както и осигурява цялостно решение за автоматизация за HVAC приложения в модерни сгради, от първичните HVAC системи до индивидуален контрол на температурата в помещението. Различни покрития и богата гама от цветове.

4. ABB tacteo® KNX sensor

KNX сензори от стъкло за най-взискателните индивидуални изисквания. Сензорът ABB tacteo® KNX е индивидуално конфигурируем контролен елемент за интелигентно управление на сгради на луксозни хотели, обществени сгради и жилищни сгради от висок клас. Това прави всеки сензор уникален по дизайн и функция.

Създайте нещо необикновено и индивидуално по целия свят с максимална функционалност и персонално докосване.

5. Sky Niessen – модели DUNA, TAUPÉ, COMODORO

Трите модела – Duna, Taupé и Comodoro са проектирани да се вписват във всяка настояща тенденция в декорацията. Техните актуални и модерни линии, заедно с иновативните им цветови нюанси, придават перфектния щрих на всяко пространство. Възможностите са безкрайни.

А ето малка част от колекцията Essence на Sky Niessen:

„Иновирайте. Изследвайте нови възможности. Върнете се към произхода, за да уловите същността.“ 

Така се роди новата линия Sky Essenceот серията Sky Niessen

5.1. Sky Niessen – модел Sky Oro

Sky Niessen Oro се адаптира перфектно към други инсталации, направени с Niessen. Използването на луксозния механизъм Niessen улеснява монтажа и ремонта на всяко пространство. В покритието Sky Niessen Oro, празнината между ключа и рамката е сведена до минимум и е украсена с позлатени детайли. Дизайнът с изчистени линии позволява перфектна интеграция в най-еклектичните стилове.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете