Пролетта е тук. Сега е момента за новото ни аутдор пространство

Невероятните външни мебели внасят комфорт и функционалност в нашите открити пространства или вътрешен двор. Най-хубавото на тези мебели е, че са устойчиви на атмосферни влияния и издържат на някои от най-суровите условия. Външните мебели в нашата градина ни позволяват да прекарваме време сред природата и ни осигуряват така необходимата почивка от забързания график.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем със селекция на няколко от нашите брандове за външни мебели, които покриват нисък, среден и висок клас.


1. Kave Home – Outdoor furniture

Ако разполагаме с външно пространство, независимо от размера му, ние имаме ценно съкровище. Kave Home разполагат с външни дивани, трапезни маси и столове, пуфове, осветителни тела, аксесоари и килими. Много от тях са водоустойчиви и UV-устойчиви, за да устоят на по-високите натоварвания на открито. 

“Да живеят външните пространства и да живее лятото!”

2. LIFE Outdoor Living

Всичко води до балансиран и изискан дизайн с висок комфорт. Над 25 години, LIFE съчетава опит и творчество, за да разработи великолепни колекции от градински мебели. Всяка една мебел се произвежда под техен надзор, което подобрява и подражава на стила на ЖИВОТА. Вариращи от вродена простота до прави линии: всяка колекция показва комфорт, функционалност и лекота на използване.

3. TRIBÙ

Tribù е пионер в сектора на външните мебели и една от първите компании, които възприемат външното пространство като естествено продължение на закритото. Основана през 1990 г. като семеен бизнес, Tribù постепенно се превърна в международна компания и лидер в сектора, който разпространява своите брилянтни решения в шестдесет страни. 

Всяка колекция от елегантни мебели издържа във времето, без да губи нищо от своята привлекателност. Всеки продукт се отличава с изискан стил и използване на висококачествени материали, съчетани с дискретност и елегантност.

4. B&B Italia Outdoor

С нова поразителна гама от красиви и функционални мебели за открито, колекцията B&B Italia Outdoor съчетава огромна селекция, започваща от колекцията Borea на Piero Lissoni.

B&B Italia произвежда вечни елегантни мебели с изключително качество и функционалност.


БОНУС: да не забравяме колко важна е поддръжката и съхранението!

На вашето внимание – фабрика Norfolk Leisure, колекция Protection Covers. 

Калъфите за мебели LIFE са изработени от 100% рипстоп полиестер.

С дишаща мембрана, която пренася конденза навън, като същевременно предотвратява навлизането на прах и мръсотия.

LIFE Outdoor Living продава широка гама външни мебели, състоящи се от различни материали. В колекцията “Care & Maintenance”, ще се запознаем как да поддържаме нашите градински мебели за оптимален живот.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете