Магията на Алабастъра

Уникалните качества и естествените характеристики на истинския алабастър, разпръскват светлината меко и равномерно с неповторима прозрачност. Те са едновременно уникални & поетични.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на дизайнерски продукти от алабастър


1. United Alabaster

United Alabaster е една от най-старите компании в Испания в сектора на алабастъра, разположена в Sarral от 1969 г. Благодарение на своя богат персонал, те могат да предложат всичките си умения и знания, за да направят изключителни дизайнерски продукти от алабастър в сектора на осветлението.

| Процесът:

Тяхната мисия е да слеят естествения камък със съвременни елементи, като същевременно зачитат околната среда и правят иновации в своите приложения. Предлаганата услуга и конфиденциалността на осветителните проекти и архитектура, заедно с опита, натрупан през всичките тези години, са ключът към успеха на United Alabaster.

2. Alabastro Italiano

Alabastro Italiano даде началото на изцяло нов проект MADE IN ITALY, революционизирайки вече съществуващите колекции във вечни, винаги актуални осветителни тела. Чрез проектирането на изчистени и оригинални линии, интегрирани с най-новите технологии и непрекъснати иновации, Alabastro Italiano никога не е изпускал от поглед. Неговата цел: съвършенство.

3. CTO Lighting – модел Avalon Halo

Вдъхновен от легендарния остров, откъдето мистични истории за светлина и сенки са омагьосвали света от векове, AVALON показва каскади от светлина, излъчвана от скъпоценен пръстен от алабастър, капсулиран в месинг или бронз, създавайки изящно осветление.

4. Dark – модел Chique

Чисти материали и висококачествени богати опции за покритие от алабастър, млечно стъкло, бронз и черно. Покрития, които са свързани заедно с назъбена връзка.

5. mg12 – модел Sofia coffee table Alabaster

100% произведен в Италия, дизайн на Monica Freitas Geronimi.
Прозрачен, свеж и надхвърлящ обичайният дизайн на холна маса. Стоманената конструкция получава топъл цвят, който се слива с камъка. Предлага се в различни размери при заявка, запазвайки оригиналния размер на модула.

6. Carpyen – настолни лампи Capsule

Capsule е семейство лампи, проектирани да използват максимално основния си материал, алабастър, и да осигурят мека светлина във всяко обществено или жилищно пространство. Поставени върху тънка бронзова лента, интензитетът на светлината на тези лампи може да се променя с помощта на дискретен сензорен димер.

7. CONTAIN

Тази колекция е резултат от сътрудничеството между студиото на CONTAIN, местни занаятчии и индустриалния сектор; където креативността и простотата създават уникална синергия и генерират разказ между използваните материали и създадените съвършенства.


Време за вдъхновение..

Докоснете се до едно от съвършенствата, присъстващо в бюлетина, което ви очаква в нашия шоурум, на адрес: бул. “Симеоновско шосе” 91, гр. София.

Чувството да се насладиш на това превъзходство със сетивата си, е неописуемо. Наричаме го ‘Изящество’.

Кадри – District 4

Ако Ви е харесала темата, моля споделете