Пролетно вдъхновение – outdoor декорация

#IT’S TIME TO BLOSSOM.

С настъпването на пролетта, е време да ви вдъхновим с невероятни outdoor аксесоари. Може би не знаете, но през по-голямата част от време, растенията, които се отглеждат в кашпи, имат по-малко проблеми с болести, отколкото растенията, отглеждани в почвата, както и по-малко досадни вредители, а именно – насекомите. Да добавим стил, функционалност и изящество в нашите пространства. 

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на outdoor декорация


1. Over Capi Europe

Capi Europe проектира и произвежда кашпи за закрито и открито. Част от тяхното производство се извършва напълно CO2 неутрално в собствена им фабрика в Тилбург, Холандия. 

Освен специалния си дизайн,  сеялките на Capi Europe, имат високо качество. Те са леки – въпреки здравия външен вид и са устойчиви на атмосферни влияния.

2. Domani

Основана в Белгия през 1992 г., Domani е производител на висококачествена керамика. Компанията се определя от фокус върху експертното майсторство и естествените материали.

“Ние наблюдаваме всяка стъпка от производствения процес, от концепцията и дизайна на всяка колекция в централата ни в Антверпен, до ръчното производство на всяка ръчно изработена част в нашето съоръжение. По този начин, Domani дава на едно вековно изкуство значимо място в бъдещето.”

–Екипът на Domani

3. Vondom

#Начин на живот, начин на съществуване. Това е Vondom. Мебели Vanguard In & Out, направени със страст. Проектиран от и за динамични хора, новатори, които се наслаждават на модата и тенденциите и изискват най-доброто качество във всичко около тях.

4. Plust – outdoor attitude

Създадена през 1974 г. в Италия с процъфтяващ дизайн, креативност и иновации. Семейство, обединено около компанията, страстта, която от самото начало съчетава идеи, усилия и ражда страхотни продукти.

5. MY YOUR

MY YOUR е история, семейство и италианска дизайнерска компания.
Тя се разви с течение на времето, трансформирайки и подобрявайки своя дизайн и внедрявайки технологични иновации, ръка за ръка с идентичността на своята марка.

Днес, тя представя своята нова и консолидирана идентичност като редактор и производител на обзавеждане и аксесоари, които помагат за създаването на пространства със силна индивидуалност, без никога да пренебрегват елегантността на формата и превъзходството на качеството.

6. Slide Design

Благодарение на новия дух и екипа от млади хора, които работят, SLIDE се превърна в обичана компания за външно обзавеждане: архитекти и интериорни дизайнери от цял свят, се влюбиха в новите идеи, форми, материали и тактилни текстури.

7. NEW GARDEN

Иновативен дизайн, съчетан с невероятните свойства на продуктите, плюс, техните конкурентни цени, направиха New Garden един от най-важните национални доставчици в тази област. Благодарение на най-добрия екип, който работи за изграждането на продукти, които удовлетворяват всички свои клиенти.

8. GUADARTE

GUADARTE е създаден през 1980 г. в Севиля, благодарение на D.. Manuel Muñoz Medina – неин основател и настоящ президент на компанията.

Започвайки с производството на ръчно изработени керамични предмети, гамата му се разраства оттогава: мебели, ковано желязо, осветление, тапицерия, картини, мозайки, стъкло… Тази еволюция постави Guadarte като една от най-известните испански компании в областта на високите технологии.

9. Paolelli Garden

През 1950 г. семейство Paolelli започва да си сътрудничи с някои опитни майстори в създаването на ръчно моделирани художествени градински артефакти. 

След различни еволюции в корпоративната сфера, Paolelli Garden srl се създава през 2005 г., която се представя на пазара с марката и с продуктите от традиционната линия Italgarden, поддържайки непроменени нивата на стойност и качество, които винаги са били известни и ценени от всички по целия свят.

10. Atelier Vierkant

Atelier Vierkant, белгийска компания, специализирана в производството на високопрофилна ръчно изработена керамика.

Основателите на Atelier Vierkant работят безкрайно в ателието си, ръцете им са потопени в глина. Именно тук се раждат всичките им творения, предопределени да завладеят света и неговите най-красиви места.

11. Jardinico

Всеки съд е изработен от естествени материали, комбинирани с FRP. Всички дизайни и форми предлагат завършек на всеки вътрешен двор. Наслаждавайте се на своя дълги години, благодарение на неговата здравина, устойчивост на атмосферни влияния и ултравиолетови лъчи.

12. Serax

Serax е белгийски дизайнерски лейбъл, активен повече от 30 години и все още управляван с ентусиазиран семеен дух. 

Днес, Serax работи с вдъхновяващи дизайнери от цял свят. Ann Demeulemeester, Vincent Van Duysen, Paola Navone и Piet Boon са само няколко имена от славния списък. През годините Serax се превърна в универсална марка за начин на живот. Продуктите варират от сервизи и керамика до мебели с уникален дизайн, осветление и аксесоари.

13. House Doctor

House Doctor е семейна дизайнерска компания, създадена въз основа на желанието да вдъхновява и помага на хората да създават свои собствени уникални пространства. 

“Правим това, като проектираме продукти, които допринасят баланс, простота и автентичност в домовете на хората. С естетика, вкоренена в традицията на скандинавския дизайн, нашата продуктова гама е проектирана с елементи, които ви улесняват да създадете уютен дом.”

– Екипът на House Doctor

14. Euro3plast

Компанията гледа към бъдещето с амбиция и започва да изгражда експортен пазар, като участва в големи търговски панаири като Macef.

Euro3plast беше сред първите в сектора, който добави иновативната и многофункционална технология за ротационно формоване към традиционния метод на шприцване.

15. ferm LIVING

Във ferm LIVING празнуват контрастите в живота. Тяхното желание е хората да се чувстват уверени в изборите, които правят, докато създават пространство за по-устойчив живот. В търсене на баланс може да бъде трудно да се ориентирате в добро и лошо, правилно и грешно.

Имайки предвид отговорността, те произвеждат собствените си продукти в различни региони на света в зависимост от необходимите суровини. Всеки продукт на ferm LIVING е изработен от квалифицирани и всеотдайни занаятчии, с които работят в тясно сътрудничество и партньорство, изградено на взаимно уважение.

16. Bolia

Bolia обичат да творят красиви и успокояващи пространства, използвайки ръчно изработени интерпретации на скандинавски дизайни, които се чувстват съобразени с нас и които издържат с години.

17. MENU – модел Hydrous Plant Mister

Идеален за епифитни стайни растения като орхидеи, сукуленти и тропически растения, които поемат влага през листата си, Hydrous Plant Mister произвежда деликатна мъгла от вода, за да увеличи влажността и да помогне за премахване на праха от листата.

18. Parallarès x Menu

Изработен ексклузивно за MENU от испанските производители на инструменти Pallarés, вековен производител на ножове и инструменти с най-високо качество.

Тази колекция от градински инструменти от пет части, прави работата в градината лека и елегантна.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете