Вентилаторите – перфектното решение за горещите дни

Таванните вентилатори се считат за най-ефективните от този тип вентилатори, тъй като те ефективно циркулират въздуха в пространството. Те могат да помогнат за подобряване на комфорта през цялата година.

Страхотни за охлаждане на стаи в горещо време, но също така осигуряват приятен бриз, който кара стаите да се усещат по-хладни през летните месеци.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на вентилатори


1. CEADESIGN – колекция Ventilation

Хармония на въздух, светлина, звук.
Изработени от дърво, стомана и въглеродни влакна, придружени с много нови функции: дезинфекция, йонизация, осветление и музика. Колекцията от вентилатори на CEA е просто съвършена.

2. Luceplan – модел Blow

Лек като тегло, основен като дизайн, Blow раздвижва въздуха с променливи скорости с минимален шум. Въртенето на цветните или прозрачни метакрилатни перки не пречи на излъчването на бяла светлина в пространството.

Специално управление предоставя възможността за обръщане на посоката на въртене на перките. Това ни позволява да регенерираме непрекъснатия, еднопосочен въздушен поток и преди всичко да изтегли топлия въздух от конвекторите надолу през зимните месеци, като значително подобрява енергийната ефективност.

3. WhooWhooWhoo

Семейната фабрика на WhooWhooWhoo, произвежда вентилатори от три поколения, с гордост и страст. Техните вентилатори се произвеждат в страна, където въздушният двигател е инструмент за оцеляване. WhooWhooWhoo знаят по-добре от всеки друг как да направят добър въздушен двигател. 

Ръчна изработка само с естествени и рециклирани материали. Рециклиран алуминий, буково дърво, тиково дърво.

4. Boffi – модел Air

Подходящи за всяко пространство в дома, таванните вентилатори Boffi се отличават с иновативна форма, вдъхновена от света на аеронавигационния дизайн, която гарантира равномерно разпределение на въздушния поток в помещението. 

Моделът Air отразява дизайнерския подход на Boffi за създаване на решения, които са едновременно практични и приятни за окото.

5. MASSMI колекция

MASSMI са специализирани в комфорта за домашна атмосфера от 1986 г., когато започнаха да разпространяват таванни вентилатори в Испания. 

Техните вентилатори са символ на гарантирано качество на най-добро ниво след 35 години опит. През тези години MASSMI ориентираха техния ентусиазъм и култура на управление към една цел: обслужване на клиента.

6. LedsC4 колекция

За хората светлината е безспорно важен елемент. Тя осигурява здраве и комфорт, като същевременно придава на пространствата функционален характер. 

LEDS C4 е отдаден на осветлението от 50 години, подобрявайки живота на хората чрез продукти за осветление, които са полезни за обществото.

7. Gervasoni – модел Wind Fan

Семейство подови или настолни вентилатори, които съчетават естетика и функционалност – функции, които ги правят истинска мебел сама по себе си. Предлагат се в два размера – S или L.

8. SAIGATA – модел SOYOKAZE

Голям вентилатор с дървена перка в клетка от неръждаема стомана. Като допълнителна функция за безопасност, вентилаторът е оборудван с автоматично прекъсване на двигателя, в случай че лопатката на витлото бъде запушена.

9. Kettal – модел Living Fan

Вентилатор, чиято геометрия е просто дефинирана чрез три ъглови лопатки, срещащи се на въртящата се ос. Всички дизайнерски решения са взети, за да се увеличи производителността и да се подобри ефективността: ъгълът на лопатките, лекотата на алуминиевия материал и изборът на мотор за точно управление на скоростта и тиха работа.

Ако Ви е харесала темата, моля споделете