Душ кабината може да бъде добър избор за широка гама от бани. Основният фактор е пространството, така че трябва да съобразим размера на душ кабината с нашата баня. 

Важен детайл е също така да вземем предвид стила на нашата баня, за да сме сигурни, че душ кабината ще ѝ подхожда и ще допълва останалите ни принадлежности и мебели.

В този брой на нашия седмичен бюлетин, ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на душ кабини


1. Novellini

Започвайки като малка занаятчийска компания, Novellini се превърна във водеща сила в интериорния дизайн. Дори днес те се развиват чрез експерименти и са водени от тяхната страст към съвършенство.

Novellini съчетават технически опит, авангардни технологии и устойчиви материали. Тяхната продукция е 100% произведена в Италия и се грижат за всеки детайл.

1.2 Novellini – модел Kuadra H Frame

KUADRA H Frame е перфектната цялостна концепция за баня, в която мебелите, мивките, ваните, душ зоните и аксесоарите са изцяло координирани в иновативен стил. Един проект, една компания, за уникален щрих.

1.3 Novellini – Coloratissimi колекция

Уютна, цветна баня с отличителен модерен дизайн. Домовете започнаха да се отдалечават от монохромна естетика и основна форма. Като част от тази промяна, средата в банята става все по-енергична в използването на цветове и резултатите са изключителни.

Marco Pellici печели награда от Archiproducts с модел N180, проектиран за Novellini


2. Samo

Samo изразява приемствеността между миналото и бъдещето на душовете, отговаряйки на развитието на пазара с иновативни решения.

Изследванията и иновациите създават пространство чрез авангардни решения за душ като стратегията, която оживява бранда.

2.1 Samo – DOLCEVITA

Dolcevita означава обогатяване на пространството на банята с нови покрития от най-високо ниво като: черно, особено блестящо, розово злато и сатен.

Всички хармонизирани от стилистично проучване, което добавя финес към елегантността и ексклузивност към вродената класа.

2.2 Samo – душ кабини

Колекция от душ кабини с изключителна функционалност, стил и красота за нашите бани.

3. Agape – модел Cooper

Лента от неръждаема стомана, окачена на тавана със специални опори и плъзгаща се завеса, създават интимна и лека атмосфера: това е простата, но в същото време безкрайно гъвкава концепция на Cooper.

Благодарение на своята гъвкавост, Cooper ни позволява да създаваме всякакви конфигурации – кръгли или отворени, големи или малки, като използваме най-добре наличното пространство и персонализираме средата, в която е поставен.

4. Agape – модел Flat D

С програмата Flat D, душът е сведен до същността си в игра на равнини, които загатват за обеми от кристална прецизност.

Благодарение на използването на кристали с дебелина 8 мм. за плочите, размерът на носещите конструкции става минимален.

5. Devon & Devon – колекция Showers

Да преоткрием душ кабините, вратите и коритата, но също и параваните за баня, за да направим нашата баня елегантна и удобна. 

Devon&Devon вярва, че в една къща трябва да се живее само по изключителен начин. Ето защо придружава дизайнерския избор на своите клиенти с ексклузивни, завършени и координирани решения за интериорен дизайн и с голямо внимание към всеки детайл от проекта.

6. Sanycess – модел Single

Душ кабина от алуминий и стъкло, плъзгащо се, въртящо се и неподвижно стъкло, с и без екран.

SINGLE | Видео

Ако Ви е харесала темата, моля споделете