Шкафове за баня

В този брой на нашия седмичен бюлетин ще ви запознаем с няколко фабрики, производители на шкафове за бани


1. Cielo – модел Delfo

Дизайн на Andrea Parisio & Giuseppe Pezzano.

Характеризиран с елегантност и комбинация от строги и симетрични линии и меки форми, Delfo се изразява със силата на материалите, в игра на комбинации между керамика и дърво, която дава живот на различни интерпретации на един модел, обединен от същата естетическа визия и същата способност за препрочитане на керамичния материал по съвременен начин.


2. Falper – модел Pure

Pure, проектиран от Metrica, включва шкафове с умивалник на плота и интегрирани умивалници.

Изработени с 45 градусов кант отстрани и плотове, мебелите от колекция Pure могат да бъдат изработени и по поръчка.


3. Inbani – модел Heritage

Вдъхновен от класическата архитектура. Heritage се състои от монолитни части и пресъздава елегантността на гръцките колони.


4. Edoné – модел Calipso

CALIPSO, наличен в две версии Squared и Circular. Ясна и елегантна линия, която демаркира горната част, подчертава я и добавя акцент към възприемането на профилите.


5. REXA Design – модел Mobili Vision

Vision е система, която ни позволява да трансформираме стената в място от функции, прикривайки оборудвани технически пространства, осветление, огледала и интегриращи умивалници.


6. Relax Design – модел Lolei H50

Рафт – умивалник с огледална система. White Label е колекция от продукти и аксесоари за баня, характеризиращи се с естетическа чистота и изискани детайли.


7. NIC Design – модел Trama

Умивалник от керамика с носеща конструкция от дърво ироко и рафт за съхранение отдолу. Предлага се в два варианта – 95X50X85 см. и 130X50x85 см., в бяло и цветно покритие.


8. GAMADECOR колекция

Напълно конфигурируеми мебели за баня, които позволяват персонализиране на дълбочина и височина, което ги прави адаптивни към всяко измерение и атмосфера.


9. Cerasa – модел Suele

Меките форми и извитите линии на колекцията Suede създават комфорт и чар както в банята, така и в съседните помещения. Сетивно пътешествие на обзавеждане, в което топлината на орехово дърво Canaletto се съчетава със скъпоценността на полирани метални детайли от античен бронз.


10. Puntotre Arredobagno – модел Vertigo Evolution Comp.VE17

Цветовете на природата проникват в тази стая, която предава спокойствие и топлина, докато матовата ръждиво лакирана нотка на отвореното отделение изглежда почти като поставен скъпоценен камък, оживявайки цялостната атмосфера.

Интересна е играта на кръглите форми на плота, където огледалата и лампите почти контрастират със строгостта на шкафа, в новото полимерно покритие Frassino Argilla и плота Canaletto HPL.


Ако Ви е харесала темата, моля споделете